AM TV: Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied?

Corona of niet, de vraag naar auto-accu’s bleef afgelopen jaar groot, aldus managing director Jeroen Sluis van Hefra, de grootste onafhankelijke acculeverancier van de Benelux. De accumarkt is volop in verandering en vraagt om een nieuwe benadering, zo stelt hij. We namen een kijkje bij de Rotterdamse locatie van Hefra. Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied en hoe speel je hier als autogarage zo optimaal mogelijk op in? 

Bekijk het interview met Jeroen Sluis hieronder terug. De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op woensdagmiddag op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AM TV: Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied? - Automobielmanagement.nl

AM TV: Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied?

Corona of niet, de vraag naar auto-accu’s bleef afgelopen jaar groot, aldus managing director Jeroen Sluis van Hefra, de grootste onafhankelijke acculeverancier van de Benelux. De accumarkt is volop in verandering en vraagt om een nieuwe benadering, zo stelt hij. We namen een kijkje bij de Rotterdamse locatie van Hefra. Wat zijn de belangrijkste trends op accu-gebied en hoe speel je hier als autogarage zo optimaal mogelijk op in? 

Bekijk het interview met Jeroen Sluis hieronder terug. De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op woensdagmiddag op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding