De samenwerking met het nieuwe Chinese merk Aiways is volgens De Clerck een perfect voorbeeld van de snel veranderende wereld. Aiways heeft geen dealers meer, klanten kunnen voor onderhoud en service terecht bij vestigingen van Profile. Het is de bedoeling dat klanten in de toekomst bij alle locaties van de garageformule kunnen aankloppen met hun EV.

Zowel qua bandenwissels als qua gereden kilometers was 2020 een zwaar jaar, vertelde De Clerck. “We hebben meer focus gelegd op onderhoud. Dat heeft zeker geholpen om de terugval te beperken. Banden alleen maakt je kwetsbaar. Diversificatie is voor ons heel belangrijk. We willen voor klanten echt een ‘one-stop-shop-principe aanbieden.”

Bekijk het interview met Jen de Clerck hieronder terug:

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.