Kijk terug: AM TV in het teken van auto-introducties in coronatijd en het grote laadpalenvraagstuk

Komende uitzending van AM TV verwelkomen we maar liefst vijf gasten in het programma. Met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz) en Guido Pot (De Introducent) gaan we uitgebreid in op de kansen en uitdagingen van auto-introducties in coronatijd. En hoe zorgen we komende jaren voor voldoende laadpunten voor elektrische auto’s? We vragen het aan Colin Willems (Ionity), Willem Alting Siberg (Enpuls) en Lutske Lindeman (gemeente Rotterdam).

De Verkiezingsuitzending van AM TV is woensdagmiddag om 16.00 uur goed gevuld. Een belangrijk thema in de verkiezingsprogramma’s is het terugdringen van de CO2-uitstoot. Het inzetten op elektrische auto’s is daarvoor een belangrijk middel vinden veel partijen. Maar hoe zorgen we ervoor dat er komende jaren in de stad en langs Nederlandse wegen voldoende laadpalen worden neergezet? Hoe staat het er op dit moment voor met de laadinfra? En wat zijn de grootste uitdagingen? We gaan hierover in gesprek met Colin Willems (Ionity), Willem Alting Siberg (Enpuls) en Lutske Lindeman (gemeente Rotterdam).

Nieuwe modellen in coronatijd

Auto-introducties blijven ‘de hartslag van de automotive’. Maar het landschap verandert. Elektrificatie, mobiliteitsconcepten, het ingewikkelde medialandschap, de sturing vanuit het hoofdkantoor, de grote dealergroepen, en niet in de laatste plaats corona. Het uit de kast trekken van een oud draaiboek volstaat niet meer, aldus Guido Pot. Met De Introducent wil hij naar eigen zeggen maximaal rendement halen uit zo’n introductie. Te gast is ook Peter Zijlstra, Head of Marketing Benelux bij Mercedes-Benz. We praten met hem door over het lanceren van nieuwe modellen in coronatijd en de mogelijkheden om op dit moment online in touch te zijn met de klant. In hoeverre kunnen een digitale showroom, een virtuele proefrit en een zoomgesprek een alternatief zijn tijdens en na corona?

Live te volgen

De uitzending van AM TV staat woensdag 17 maart om 16.00 uur in de agenda. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal en via het scherm hieronder. Je kan de uitzending na afloop ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

Bekijk ook:

Kijk terug: Mike Belinfante (MG), Jen De Clerck (Profile) en Laurens van Doeveren (VVD) in AM TV

Reacties

Moeten we dan de zuigermotoren met alle daaraan gekoppelde handel en werk vergeten ??? Wie helpt mij om te kijken naar eigen H2 onder de motorkap gemaakt, redt de verbrandingsmotor. Afz. Bert v. H.

Geplaatst door: Bert van Herwaarden op
Kijk terug: AM TV in het teken van auto-introducties in coronatijd en het grote laadpalenvraagstuk - Automobielmanagement.nl

Kijk terug: AM TV in het teken van auto-introducties in coronatijd en het grote laadpalenvraagstuk

Komende uitzending van AM TV verwelkomen we maar liefst vijf gasten in het programma. Met Peter Zijlstra (Mercedes-Benz) en Guido Pot (De Introducent) gaan we uitgebreid in op de kansen en uitdagingen van auto-introducties in coronatijd. En hoe zorgen we komende jaren voor voldoende laadpunten voor elektrische auto’s? We vragen het aan Colin Willems (Ionity), Willem Alting Siberg (Enpuls) en Lutske Lindeman (gemeente Rotterdam).

De Verkiezingsuitzending van AM TV is woensdagmiddag om 16.00 uur goed gevuld. Een belangrijk thema in de verkiezingsprogramma’s is het terugdringen van de CO2-uitstoot. Het inzetten op elektrische auto’s is daarvoor een belangrijk middel vinden veel partijen. Maar hoe zorgen we ervoor dat er komende jaren in de stad en langs Nederlandse wegen voldoende laadpalen worden neergezet? Hoe staat het er op dit moment voor met de laadinfra? En wat zijn de grootste uitdagingen? We gaan hierover in gesprek met Colin Willems (Ionity), Willem Alting Siberg (Enpuls) en Lutske Lindeman (gemeente Rotterdam).

Nieuwe modellen in coronatijd

Auto-introducties blijven ‘de hartslag van de automotive’. Maar het landschap verandert. Elektrificatie, mobiliteitsconcepten, het ingewikkelde medialandschap, de sturing vanuit het hoofdkantoor, de grote dealergroepen, en niet in de laatste plaats corona. Het uit de kast trekken van een oud draaiboek volstaat niet meer, aldus Guido Pot. Met De Introducent wil hij naar eigen zeggen maximaal rendement halen uit zo’n introductie. Te gast is ook Peter Zijlstra, Head of Marketing Benelux bij Mercedes-Benz. We praten met hem door over het lanceren van nieuwe modellen in coronatijd en de mogelijkheden om op dit moment online in touch te zijn met de klant. In hoeverre kunnen een digitale showroom, een virtuele proefrit en een zoomgesprek een alternatief zijn tijdens en na corona?

Live te volgen

De uitzending van AM TV staat woensdag 17 maart om 16.00 uur in de agenda. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal en via het scherm hieronder. Je kan de uitzending na afloop ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

Bekijk ook:

Kijk terug: Mike Belinfante (MG), Jen De Clerck (Profile) en Laurens van Doeveren (VVD) in AM TV

Reacties

Moeten we dan de zuigermotoren met alle daaraan gekoppelde handel en werk vergeten ??? Wie helpt mij om te kijken naar eigen H2 onder de motorkap gemaakt, redt de verbrandingsmotor. Afz. Bert v. H.

Geplaatst door: Bert van Herwaarden op