AM Fleet Event: is opmars elektrische bedrijfswagens niet meer te stuiten?

De tweede dag van het AM Fleet Event (donderdag 8 april) staat onder meer in het teken van de presentatie van de Monitor lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? En is EV eigenlijk wel altijd de beste optie?

Op donderdag 8 april presenteren we de belangrijkste inzichten uit het onderzoek van de RAI Vereniging dat wordt uitgevoerd door VMS | Insight. Onderzoeker Eric Vousten presenteert de eerste resultaten en in de studio praten we hierover door met Huub Dubbelman van RAI Vereniging. Ook Mercedes-Benz Nederland en Maxomotive Nederland reageren op het onderzoek.

Verder zijn onder meer Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Robbert van den Broek (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive) te gast.

Netwerken in coronatijd

Persoonlijke ontmoetingen zijn zeer waardevol, zeker in deze tijd. Maar de coronacrisis bemoeilijkt het samenkomen. Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Dat kan op verschillende manieren. Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten. Praat via chat en videobellen één op één met elkaar. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten. Meer info over de netwerkmogelijkheden vind je hier.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Zij hebben per mail een VIP-code ontvangen. Ben je wel abonnee, maar heb je geen code ontvangen? Neem dan contact met ons via redactie@automobielmanagement.nl.

AM Fleet Event: is opmars elektrische bedrijfswagens niet meer te stuiten? - Automobielmanagement.nl

AM Fleet Event: is opmars elektrische bedrijfswagens niet meer te stuiten?

De tweede dag van het AM Fleet Event (donderdag 8 april) staat onder meer in het teken van de presentatie van de Monitor lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? En is EV eigenlijk wel altijd de beste optie?

Op donderdag 8 april presenteren we de belangrijkste inzichten uit het onderzoek van de RAI Vereniging dat wordt uitgevoerd door VMS | Insight. Onderzoeker Eric Vousten presenteert de eerste resultaten en in de studio praten we hierover door met Huub Dubbelman van RAI Vereniging. Ook Mercedes-Benz Nederland en Maxomotive Nederland reageren op het onderzoek.

Verder zijn onder meer Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Robbert van den Broek (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive) te gast.

Netwerken in coronatijd

Persoonlijke ontmoetingen zijn zeer waardevol, zeker in deze tijd. Maar de coronacrisis bemoeilijkt het samenkomen. Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Dat kan op verschillende manieren. Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten. Praat via chat en videobellen één op één met elkaar. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten. Meer info over de netwerkmogelijkheden vind je hier.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Zij hebben per mail een VIP-code ontvangen. Ben je wel abonnee, maar heb je geen code ontvangen? Neem dan contact met ons via redactie@automobielmanagement.nl.