AM Fleet Event: ‘Keuzevrijheid én flexibiliteit in mobiliteit voor werknemer cruciaal’ (video)

Terug naar het oude normaal? Nee, dat gaat echt niet meer gebeuren. Het thuiswerken is afgelopen jaar gemeengoed geworden en zal ook na corona blijven. Maar wat betekent dit concreet voor de invulling van onze zakelijke kilometers? Over die vraag ging het AM Fleet Event 2021. Een van de sprekers tijdens het event was Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data (ID&D) bij Louwman Group. Bekijk het interview hieronder terug.

Met importactiviteiten Toyota, Lexus, en Suzuki en meer dan 70 dealervestigingen behoort Louwman Group tot de grootste auto-distributeurs van Europa. Maar behalve in de automotive is Louwman ook actief in Care en andere takken van mobiliteit. Zo is Leasefietsshop de eerste webshop voor e-bikes van de zaak. En participeert Louwman in Fietsvoordeelshop.nl, autodeelplatform WeGo en in de Mobility Invest Group.

Een ander onderdeel van Louwman Group is Driven. Het helpt werkgevers en werknemers met mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om auto’s, bestelwagens, fietsen of het openbaar vervoer. Met advies op maat wordt ervoor gezorgd dat elk vervoersmiddel efficiënt, flexibel, duurzaam én makkelijk kan worden ingezet.

Bekijk het interview hieronder terug:

AM Fleet Event: ‘Keuzevrijheid én flexibiliteit in mobiliteit voor werknemer cruciaal’ (video) - Automobielmanagement.nl

AM Fleet Event: ‘Keuzevrijheid én flexibiliteit in mobiliteit voor werknemer cruciaal’ (video)

Terug naar het oude normaal? Nee, dat gaat echt niet meer gebeuren. Het thuiswerken is afgelopen jaar gemeengoed geworden en zal ook na corona blijven. Maar wat betekent dit concreet voor de invulling van onze zakelijke kilometers? Over die vraag ging het AM Fleet Event 2021. Een van de sprekers tijdens het event was Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data (ID&D) bij Louwman Group. Bekijk het interview hieronder terug.

Met importactiviteiten Toyota, Lexus, en Suzuki en meer dan 70 dealervestigingen behoort Louwman Group tot de grootste auto-distributeurs van Europa. Maar behalve in de automotive is Louwman ook actief in Care en andere takken van mobiliteit. Zo is Leasefietsshop de eerste webshop voor e-bikes van de zaak. En participeert Louwman in Fietsvoordeelshop.nl, autodeelplatform WeGo en in de Mobility Invest Group.

Een ander onderdeel van Louwman Group is Driven. Het helpt werkgevers en werknemers met mobiliteitsvraagstukken. Of het nu gaat om auto’s, bestelwagens, fietsen of het openbaar vervoer. Met advies op maat wordt ervoor gezorgd dat elk vervoersmiddel efficiënt, flexibel, duurzaam én makkelijk kan worden ingezet.

Bekijk het interview hieronder terug: