AM TV: occasionmarkt is booming en het belang van klantbeleving

De uitzending van AM TV van woensdag 23 juni stond in het teken van het Remarketing Event. AVN Group-directeur Wierd Meijering gaf een reactie op het recordaantal gebruikte personenauto’s dat het eerste deel van dit jaar verkocht is. Michiel van Vlimmeren is general manager bij Salesforce en vertelde hoe je klanten een goed gevoel kan geven na een aankoop. De uitzending kan je terugkijken op onze website en via het Youtube-kanaal van Automobiel Management.

Autobedrijven in ons land hebben in de eerste vijf maanden van dit jaar 560.000 gebruikte personenauto’s verkocht. Dat is bijna 11 procent meer dan een jaar geleden en het hoogste aantal in die periode ooit. Een mooie aanleiding om met Meijering in de glazen bol te kijken: hoe verloopt de tweede helft van dit jaar? En misschien nog wel belangrijker: welke kansen en uitdagingen liggen er nog op de weg? Hoe komen autobedrijven bijvoorbeeld nog aan een goede en betrouwbare occasions?

Bekijk de uitzending hier terug:

Tips en tricks

Van Vlimmeren trapte de uitzending af. Hij legde uit wat we bedoelen met klantbeleving. In zijn ogen is dit alles behalve een modewoord en autobedrijven moeten wat hem betreft alles in het werk stellen om (potentiële) klanten een zo plezierig mogelijk gevoel te geven over hun aankoop. Hoe je dat doet, en welke tips en tricks bedrijven in andere sectoren gebruiken, daarover kwam de Salesforce-leidinggevende uitgebreid aan het woord.

Zowel AVN Group als Salesforce zijn partners van het AM Remarketing Event op 7 juli bij InnStyle in Maarssen. Het netwerkevent heeft, vanwege de coronamaatregelen, slechts plek voor 100 deelnemers uit de primaire doelgroep: eindbeslissers in occasion- en remarketingbeleid. Het eerste fysieke event sinds maanden staat niet alleen in het teken van netwerken, ook tal van sprekers uit de sector maken hun opwachting. Zo presenteert Michel Corveleijn van VWE de conclusies uit het Nationaal Occasion Onderzoek en deelt Eric Berkhof van Van Mossel zijn visie op de uitdagingen in de remarketing.

Reageren
500 tekens over
AM TV: occasionmarkt is booming en het belang van klantbeleving - Automobielmanagement.nl

AM TV: occasionmarkt is booming en het belang van klantbeleving

De uitzending van AM TV van woensdag 23 juni stond in het teken van het Remarketing Event. AVN Group-directeur Wierd Meijering gaf een reactie op het recordaantal gebruikte personenauto’s dat het eerste deel van dit jaar verkocht is. Michiel van Vlimmeren is general manager bij Salesforce en vertelde hoe je klanten een goed gevoel kan geven na een aankoop. De uitzending kan je terugkijken op onze website en via het Youtube-kanaal van Automobiel Management.

Autobedrijven in ons land hebben in de eerste vijf maanden van dit jaar 560.000 gebruikte personenauto’s verkocht. Dat is bijna 11 procent meer dan een jaar geleden en het hoogste aantal in die periode ooit. Een mooie aanleiding om met Meijering in de glazen bol te kijken: hoe verloopt de tweede helft van dit jaar? En misschien nog wel belangrijker: welke kansen en uitdagingen liggen er nog op de weg? Hoe komen autobedrijven bijvoorbeeld nog aan een goede en betrouwbare occasions?

Bekijk de uitzending hier terug:

Tips en tricks

Van Vlimmeren trapte de uitzending af. Hij legde uit wat we bedoelen met klantbeleving. In zijn ogen is dit alles behalve een modewoord en autobedrijven moeten wat hem betreft alles in het werk stellen om (potentiële) klanten een zo plezierig mogelijk gevoel te geven over hun aankoop. Hoe je dat doet, en welke tips en tricks bedrijven in andere sectoren gebruiken, daarover kwam de Salesforce-leidinggevende uitgebreid aan het woord.

Zowel AVN Group als Salesforce zijn partners van het AM Remarketing Event op 7 juli bij InnStyle in Maarssen. Het netwerkevent heeft, vanwege de coronamaatregelen, slechts plek voor 100 deelnemers uit de primaire doelgroep: eindbeslissers in occasion- en remarketingbeleid. Het eerste fysieke event sinds maanden staat niet alleen in het teken van netwerken, ook tal van sprekers uit de sector maken hun opwachting. Zo presenteert Michel Corveleijn van VWE de conclusies uit het Nationaal Occasion Onderzoek en deelt Eric Berkhof van Van Mossel zijn visie op de uitdagingen in de remarketing.

Reageren
500 tekens over