AM TV: Paul van Splunteren (Pon Luxury Cars) en Maarten van Biezen (VER) te gast

Pal aan de snelweg A20 in Rotterdam opent eind 2021 een nieuwe dealerlocatie met maar liefst vijf verdiepingen, waar de merken Porsche, Bentley en Lamborghini te vinden zijn. In de uitzending van AM TV woensdagmiddag vertelde Paul van Splunteren van PON Luxury Cars hoe de nieuwe locatie eruit komt te zien én hoe het de luxe merken van PON vergaat in deze tijd. Ook gingen we in gesprek met Maarten van Biezen van de Vereniging Elektrische Rijders over de resultaten van het Nationaal Laadonderzoek 2021.

In het nieuwe pand in Rotterdam is er een hoofdrol voor Porsche Centrum Rotterdam. Een groot deel van het gebouw is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het sportwagenmerk uit Zuffenhausen. Ook Lamborghini vestigt zich in het nieuwe pand. Het supersportwagenmerk krijgt een eigen showroom, die duidelijk te zien is vanaf de snelweg A20. Ook het Engelse luxemerk Bentley krijgt in de nieuwe setting alle ruimte.

Nationaal Laadonderzoek

De resultaten van het Nationaal Laadonderzoek 2021 zijn bekend. Met dit onderzoek brengt ElaadNL in samenwerking met de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in kaart hoe EV-rijders (slim) laden, hoe zij dit ervaren en wat er beter kan. We doken in het tweede deel van AM TV met Maarten van Biezen van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) dieper in de resultaten van dit onderzoek.

Zakenauto van het Jaar 2022

De shortlist is bekend. Slechts tien auto’s maken nog kans op de titel Zakenauto van het Jaar 2022. Kanshebbers dit jaar zijn de Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Niro, Opel Corsa, Peugeot 208, Peugeot 2008, Polestar 2, Skoda Octavia, Volkswagen ID.3 en de Volvo XC40. Welk model treedt in de voetsporen van de Tesla Model 3, de winnaar van vorig jaar? Tijdens de importeursdag kregen de importeurs van de betreffende tien modellen de gelegenheid om de juryleden te overtuigen. In de uitzending blikken we in de video kort terug op de jurydag.

Bekijk de uitzending hieronder terug:

AM TV: Paul van Splunteren (Pon Luxury Cars) en Maarten van Biezen (VER) te gast - Automobielmanagement.nl

AM TV: Paul van Splunteren (Pon Luxury Cars) en Maarten van Biezen (VER) te gast

Pal aan de snelweg A20 in Rotterdam opent eind 2021 een nieuwe dealerlocatie met maar liefst vijf verdiepingen, waar de merken Porsche, Bentley en Lamborghini te vinden zijn. In de uitzending van AM TV woensdagmiddag vertelde Paul van Splunteren van PON Luxury Cars hoe de nieuwe locatie eruit komt te zien én hoe het de luxe merken van PON vergaat in deze tijd. Ook gingen we in gesprek met Maarten van Biezen van de Vereniging Elektrische Rijders over de resultaten van het Nationaal Laadonderzoek 2021.

In het nieuwe pand in Rotterdam is er een hoofdrol voor Porsche Centrum Rotterdam. Een groot deel van het gebouw is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het sportwagenmerk uit Zuffenhausen. Ook Lamborghini vestigt zich in het nieuwe pand. Het supersportwagenmerk krijgt een eigen showroom, die duidelijk te zien is vanaf de snelweg A20. Ook het Engelse luxemerk Bentley krijgt in de nieuwe setting alle ruimte.

Nationaal Laadonderzoek

De resultaten van het Nationaal Laadonderzoek 2021 zijn bekend. Met dit onderzoek brengt ElaadNL in samenwerking met de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in kaart hoe EV-rijders (slim) laden, hoe zij dit ervaren en wat er beter kan. We doken in het tweede deel van AM TV met Maarten van Biezen van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) dieper in de resultaten van dit onderzoek.

Zakenauto van het Jaar 2022

De shortlist is bekend. Slechts tien auto’s maken nog kans op de titel Zakenauto van het Jaar 2022. Kanshebbers dit jaar zijn de Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Niro, Opel Corsa, Peugeot 208, Peugeot 2008, Polestar 2, Skoda Octavia, Volkswagen ID.3 en de Volvo XC40. Welk model treedt in de voetsporen van de Tesla Model 3, de winnaar van vorig jaar? Tijdens de importeursdag kregen de importeurs van de betreffende tien modellen de gelegenheid om de juryleden te overtuigen. In de uitzending blikken we in de video kort terug op de jurydag.

Bekijk de uitzending hieronder terug: