AM TV: ‘Nieuw vlaggenschip PON is antwoord op populariteit luxemerken’

De verkoop van nieuwe auto’s laat al jaren een dalende lijn zien. Dwars tegen de stroom in gaat het met luxemerken zoals Porsche, Lamborghini en Bentley wereldwijd wél heel goed. Ook in Nederland ziet Paul van Splunteren van PON Luxury Cars grote kansen voor deze merken. “De nieuwe locatie in Rotterdam – die 17.000 vierkante meter groot wordt – is voor PON echt een vlaggenschip”, vertelde Van Splunteren in de uitzending van AM TV.

Pal aan de snelweg A20 in Rotterdam opent eind 2021 een nieuwe dealerlocatie met maar liefst vijf verdiepingen, waar de merken Porsche, Bentley en Lamborghini te vinden zijn. “We hebben 6.000 vierkante meter Porsche, op twee vloeren. Het gebouw heeft een heel ander gezicht gekregen en is een enorme uitbreiding ten opzichte van het huidige Porsche-pand. Bentley en Lamborghini zitten op de tweede verdieping. En we krijgen onder meer een autohotel, waar mensen hun auto’s kunnen stallen.”

Volgens Van Splunteren kun je bij deze nieuwe locatie, die eind van het jaar zijn deuren zal openen, niet meer spreken van een dealer. “Het is echt een bestemming. Bijna een clubhuis, Een plek waar je naartoe rijdt om deze prachtige merken te ervaren. We zijn een merk dat beleving verkoopt. En we willen dat je lid wordt van de familie.”

Benieuwd naar het volledige interview? En naar de visie van Paul van Splunteren op elektrificatie van het gamma van Porsche, Lamborghini en Bentley en de kansen die synthetische brandstoffen volgens hem bieden? Bekijk dan de uitzending van AM TV hieronder terug.

AM TV: ‘Nieuw vlaggenschip PON is antwoord op populariteit luxemerken’ - Automobielmanagement.nl

AM TV: ‘Nieuw vlaggenschip PON is antwoord op populariteit luxemerken’

De verkoop van nieuwe auto’s laat al jaren een dalende lijn zien. Dwars tegen de stroom in gaat het met luxemerken zoals Porsche, Lamborghini en Bentley wereldwijd wél heel goed. Ook in Nederland ziet Paul van Splunteren van PON Luxury Cars grote kansen voor deze merken. “De nieuwe locatie in Rotterdam – die 17.000 vierkante meter groot wordt – is voor PON echt een vlaggenschip”, vertelde Van Splunteren in de uitzending van AM TV.

Pal aan de snelweg A20 in Rotterdam opent eind 2021 een nieuwe dealerlocatie met maar liefst vijf verdiepingen, waar de merken Porsche, Bentley en Lamborghini te vinden zijn. “We hebben 6.000 vierkante meter Porsche, op twee vloeren. Het gebouw heeft een heel ander gezicht gekregen en is een enorme uitbreiding ten opzichte van het huidige Porsche-pand. Bentley en Lamborghini zitten op de tweede verdieping. En we krijgen onder meer een autohotel, waar mensen hun auto’s kunnen stallen.”

Volgens Van Splunteren kun je bij deze nieuwe locatie, die eind van het jaar zijn deuren zal openen, niet meer spreken van een dealer. “Het is echt een bestemming. Bijna een clubhuis, Een plek waar je naartoe rijdt om deze prachtige merken te ervaren. We zijn een merk dat beleving verkoopt. En we willen dat je lid wordt van de familie.”

Benieuwd naar het volledige interview? En naar de visie van Paul van Splunteren op elektrificatie van het gamma van Porsche, Lamborghini en Bentley en de kansen die synthetische brandstoffen volgens hem bieden? Bekijk dan de uitzending van AM TV hieronder terug.