Kijk AM TV terug: Mark Wilbrink (Vanderhall NL) en Tom Huyskens (Bovag) te gast

Liefhebbers van Vanderhall kunnen voortaan ook in Nederland terecht voor modellen van het Amerikaanse merk. De nieuwe en exclusieve showroom in Laren levert de sportieve auto’s uit voorraad. Ondernemer Mark Wilbrink vertelde woensdagmiddag in de uitzending van AM TV meer over de aantrekkingskracht van dit bijzondere merk. En hoe kan het dat een deel van het Nederlandse wagenpark midden in de zomer nog op winterbanden staat? We vroegen het aan Tom Huyskens van BOVAG. Bekijk de uitzending hier terug!

De aantrekkingskracht van de opvallende modellen van Vanderhall zit volgens ondernemer Mark Wilbrink in de sportieve rijbeleving. “Een combinatie van snelheid (met een topsnelheid van 225 km/u), kracht (1.5 liter turbomotor van General Motors), de lage zitpositie, het onweerstaanbare motorgeluid en natuurlijk het zomerfrisse gevoel van wapperend haar in de wind. Sportautoprestaties met de sensatie van motorrijden”, aldus Wilbrink.

Winterbanden in de zomer

Uit onderzoek van BOVAG op diverse locaties in Nederland blijkt dat 5,4 procent van de personenauto’s hartje zomer nog immer op winterbanden staat. Bij een actueel wagenpark van bijna 9,1 miljoen personenauto’s correspondeert dat percentage met een absoluut aantal van 491.000 voertuigen, circa 16.000 meer dan een jaar geleden. Maar welk automobilisten slaan hun wissel over? Wat zijn hiervan de nadelen? En welke rol heeft de branche om de automobilist op te voeden? Tom Huyskens geeft tekst en uitleg.

Bekijk de uitzending hieronder terug:

Kijk AM TV terug: Mark Wilbrink (Vanderhall NL) en Tom Huyskens (Bovag) te gast - Automobielmanagement.nl

Kijk AM TV terug: Mark Wilbrink (Vanderhall NL) en Tom Huyskens (Bovag) te gast

Liefhebbers van Vanderhall kunnen voortaan ook in Nederland terecht voor modellen van het Amerikaanse merk. De nieuwe en exclusieve showroom in Laren levert de sportieve auto’s uit voorraad. Ondernemer Mark Wilbrink vertelde woensdagmiddag in de uitzending van AM TV meer over de aantrekkingskracht van dit bijzondere merk. En hoe kan het dat een deel van het Nederlandse wagenpark midden in de zomer nog op winterbanden staat? We vroegen het aan Tom Huyskens van BOVAG. Bekijk de uitzending hier terug!

De aantrekkingskracht van de opvallende modellen van Vanderhall zit volgens ondernemer Mark Wilbrink in de sportieve rijbeleving. “Een combinatie van snelheid (met een topsnelheid van 225 km/u), kracht (1.5 liter turbomotor van General Motors), de lage zitpositie, het onweerstaanbare motorgeluid en natuurlijk het zomerfrisse gevoel van wapperend haar in de wind. Sportautoprestaties met de sensatie van motorrijden”, aldus Wilbrink.

Winterbanden in de zomer

Uit onderzoek van BOVAG op diverse locaties in Nederland blijkt dat 5,4 procent van de personenauto’s hartje zomer nog immer op winterbanden staat. Bij een actueel wagenpark van bijna 9,1 miljoen personenauto’s correspondeert dat percentage met een absoluut aantal van 491.000 voertuigen, circa 16.000 meer dan een jaar geleden. Maar welk automobilisten slaan hun wissel over? Wat zijn hiervan de nadelen? En welke rol heeft de branche om de automobilist op te voeden? Tom Huyskens geeft tekst en uitleg.

Bekijk de uitzending hieronder terug: