Clubs, spaces en pop-up stores. Steeds meer autobedrijven en -merken kiezen ervoor om hun showrooms te openen tussen de normale winkels. Ook in the Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam kun je inmiddels niet meer om de auto’s heen. MG opende eerder dit jaar de deuren van een nieuwe pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De nieuwe showroom is de vierde fysieke locatie van het merk, naast de drie bestaande brand stores in Amsterdam, Rotterdam en Breda.

Eerder openden Polestar al een Space en Volvo een studio in het Leidschendamse winkelcentrum en besloot ook Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealer Wittebrug zijn geluk te beproeven in het winkelcentrum. In de uitzending van AM vertelde vestigingsmanager René Kuhn van MG Van Mossel waarom dit zo’n interessante locatie is voor het merk. En levert het ook al mooie leads of zelfs verkopen op?

Bekijk de uitzending hieronder terug: