Zakenauto van het Jaar: dit zijn de kanshebbers

De shortlist is bekend. Slechts tien auto’s maken nog kans op de titel Zakenauto van het Jaar 2022. De uitreiking vindt plaats tijdens de AM Driving Business Awards op woensdag 6 oktober in Kasteel De Vanenburg in Putten. Welk model treedt in de voetsporen van de Tesla Model 3, de winnaar van vorig jaar? Tijdens de importeursdag kregen de importeurs van de betreffende tien modellen de gelegenheid om de juryleden te overtuigen.

Kanshebbers dit jaar zijn de Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Niro, Opel Corsa, Peugeot 208, Peugeot 2008, Polestar 2, Skoda Octavia, Volkswagen ID.3 en de Volvo XC40.

Ga voor meer informatie naar de eventsite. 

Zakenauto van het Jaar: dit zijn de kanshebbers - Automobielmanagement.nl

Zakenauto van het Jaar: dit zijn de kanshebbers

De shortlist is bekend. Slechts tien auto’s maken nog kans op de titel Zakenauto van het Jaar 2022. De uitreiking vindt plaats tijdens de AM Driving Business Awards op woensdag 6 oktober in Kasteel De Vanenburg in Putten. Welk model treedt in de voetsporen van de Tesla Model 3, de winnaar van vorig jaar? Tijdens de importeursdag kregen de importeurs van de betreffende tien modellen de gelegenheid om de juryleden te overtuigen.

Kanshebbers dit jaar zijn de Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Niro, Opel Corsa, Peugeot 208, Peugeot 2008, Polestar 2, Skoda Octavia, Volkswagen ID.3 en de Volvo XC40.

Ga voor meer informatie naar de eventsite.