Terugblik DBA 2021: Kia en Škoda grijpen de prijzen (AM TV)

De AM Driving Business Awards zijn achter de rug. We blikten vrijdag in AM TV nog een keer terug op het event dat plaatsvond bij Kasteel De Vanenburg in Putten. De Kia Niro werd gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De onderscheiding van het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer van het jaar – ging naar de Škoda Enyaq iV. We spraken met de winnaars over de prijs, de winnende modellen en de plannen van beide merken voor de toekomst.

De vakjury is unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen”. De Niro is een belangrijke pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland. De vakjury van de verkiezing Zakenauto van het Jaar is unaniem: dit model is de dikverdiende winnaar. We gingen in gesprek met directeur van Kia Nederland, Lean Verstoep, en met Ruben Keuter, General Manager Mobility Solutions bij Kia. 

Beste nieuwkomer

Tijdens de Zakenauto van het Jaar-verkiezing werd de Škoda Enyaq iV uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer’. Daarmee krijgt de eerste elektrische SUV van Škoda een passende erkenning voor een succesvolle introductie die de Enyaq iV in amper een half jaar tijd in de top van bestverkochte elektrische auto’s van ons land heeft gebracht. Maar wat is het geheim van de Enyaq? We vroegen het aan directeur van Skoda Nederland, Tjeerd Tuitel.

De uitzending is hieronder terug te kijken:

Terugblik DBA 2021: Kia en Škoda grijpen de prijzen (AM TV) - Automobielmanagement.nl

Terugblik DBA 2021: Kia en Škoda grijpen de prijzen (AM TV)

De AM Driving Business Awards zijn achter de rug. We blikten vrijdag in AM TV nog een keer terug op het event dat plaatsvond bij Kasteel De Vanenburg in Putten. De Kia Niro werd gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De onderscheiding van het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer van het jaar – ging naar de Škoda Enyaq iV. We spraken met de winnaars over de prijs, de winnende modellen en de plannen van beide merken voor de toekomst.

De vakjury is unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen”. De Niro is een belangrijke pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland. De vakjury van de verkiezing Zakenauto van het Jaar is unaniem: dit model is de dikverdiende winnaar. We gingen in gesprek met directeur van Kia Nederland, Lean Verstoep, en met Ruben Keuter, General Manager Mobility Solutions bij Kia. 

Beste nieuwkomer

Tijdens de Zakenauto van het Jaar-verkiezing werd de Škoda Enyaq iV uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer’. Daarmee krijgt de eerste elektrische SUV van Škoda een passende erkenning voor een succesvolle introductie die de Enyaq iV in amper een half jaar tijd in de top van bestverkochte elektrische auto’s van ons land heeft gebracht. Maar wat is het geheim van de Enyaq? We vroegen het aan directeur van Skoda Nederland, Tjeerd Tuitel.

De uitzending is hieronder terug te kijken: