De vakjury is unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen”. De Niro is een belangrijke pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland. De vakjury van de verkiezing Zakenauto van het Jaar is unaniem: dit model is de dikverdiende winnaar. We gingen in gesprek met directeur van Kia Nederland, Lean Verstoep, en met Ruben Keuter, General Manager Mobility Solutions bij Kia. 

Beste nieuwkomer

Tijdens de Zakenauto van het Jaar-verkiezing werd de Škoda Enyaq iV uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer’. Daarmee krijgt de eerste elektrische SUV van Škoda een passende erkenning voor een succesvolle introductie die de Enyaq iV in amper een half jaar tijd in de top van bestverkochte elektrische auto’s van ons land heeft gebracht. Maar wat is het geheim van de Enyaq? We vroegen het aan directeur van Skoda Nederland, Tjeerd Tuitel.

De uitzending is hieronder terug te kijken: