Kijk AM TV terug: Toyota en Maxus grijpen de prijzen tijdens Bestelauto Expo 2021

De AM Bestelauto Expo is achter de rug. We keken vrijdag in AM TV nog een keer terug op het event dat plaatsvond bij Expo Haarlemmermeer. De Toyota Proace Electric werd uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2022’. De felbegeerde titel ging hiermee voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen. De Maxus eDeliver 9 werd gekroond tot de ‘Belofte van 2022’. We spraken ‘on stage’ met Lou Jedeloo van Maxomotive Nederland en met Jan-Christiaan Koenders, directeur van Louwman & Parqui.

Bedrijven moeten keihard aan de slag met het verduurzamen van hun bestelautovloot om op tijd klaar te zijn voor de strenge emissie-eisen die op komst zijn. Dat is de eindconclusie die getrokken kan worden na de Bestelauto Expo die op woensdag 24 november plaatsvond in Expo Haarlemmermeer.

De omslag maken naar zero emissie maken doe je niet in je eentje. In het hart van Expo Haarlemmermeer stonden tal van partijen uit het werkveld klaar om bezoekers deelgenoot te maken van hun kennis, producten en diensten. Van fabrikant tot importeur en van adviseur tot in- en ombouwer – tal van spelers waren aanwezig. Op de vloer stonden bestelauto’s van onder meer Mercedes-Benz, Toyota, Maxus en BYD. De meeste modellen waren uiteraard voorzien van een stekker.

Zero emissie-zones

Ook het congres stond volledig in het teken van elektrificatie/vergroening van het bestelwagenpark, uiteraard met de focus op de zero emissie-zones die eraan komen. Welke kansen en uitdagingen komen er af fleetmanagers, dealerbedrijven, toeleverancier en bedrijven die de overstap naar een elektrische bestelbus willen maken? Op het programma stonden sessies van onder meer Eric Vousten (VMS | Insight), Jasper Engel (Oxcart & IVA), Pieter Waller (Chargetrip), Mike Levens (Bluekens EV), Maarten Bos (In Serious Business), Jan Robbert Albrechts (Gemeente Rotterdam) en Heleen Elbert (Elbert Fiscaal).

De uitzending van AM TV is hieronder terug te kijken:

Kijk AM TV terug: Toyota en Maxus grijpen de prijzen tijdens Bestelauto Expo 2021 - Automobielmanagement.nl

Kijk AM TV terug: Toyota en Maxus grijpen de prijzen tijdens Bestelauto Expo 2021

De AM Bestelauto Expo is achter de rug. We keken vrijdag in AM TV nog een keer terug op het event dat plaatsvond bij Expo Haarlemmermeer. De Toyota Proace Electric werd uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2022’. De felbegeerde titel ging hiermee voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen. De Maxus eDeliver 9 werd gekroond tot de ‘Belofte van 2022’. We spraken ‘on stage’ met Lou Jedeloo van Maxomotive Nederland en met Jan-Christiaan Koenders, directeur van Louwman & Parqui.

Bedrijven moeten keihard aan de slag met het verduurzamen van hun bestelautovloot om op tijd klaar te zijn voor de strenge emissie-eisen die op komst zijn. Dat is de eindconclusie die getrokken kan worden na de Bestelauto Expo die op woensdag 24 november plaatsvond in Expo Haarlemmermeer.

De omslag maken naar zero emissie maken doe je niet in je eentje. In het hart van Expo Haarlemmermeer stonden tal van partijen uit het werkveld klaar om bezoekers deelgenoot te maken van hun kennis, producten en diensten. Van fabrikant tot importeur en van adviseur tot in- en ombouwer – tal van spelers waren aanwezig. Op de vloer stonden bestelauto’s van onder meer Mercedes-Benz, Toyota, Maxus en BYD. De meeste modellen waren uiteraard voorzien van een stekker.

Zero emissie-zones

Ook het congres stond volledig in het teken van elektrificatie/vergroening van het bestelwagenpark, uiteraard met de focus op de zero emissie-zones die eraan komen. Welke kansen en uitdagingen komen er af fleetmanagers, dealerbedrijven, toeleverancier en bedrijven die de overstap naar een elektrische bestelbus willen maken? Op het programma stonden sessies van onder meer Eric Vousten (VMS | Insight), Jasper Engel (Oxcart & IVA), Pieter Waller (Chargetrip), Mike Levens (Bluekens EV), Maarten Bos (In Serious Business), Jan Robbert Albrechts (Gemeente Rotterdam) en Heleen Elbert (Elbert Fiscaal).

De uitzending van AM TV is hieronder terug te kijken: