Sonic Equipment (handgereedschap, werkplaatskarren) komt in de plaats van Elora, dat twintig jaar in het pakket zat. Qua positionering bevond Elora zich echter te dicht bij Stahlwille, het A-merk van Brezan waar het professioneel werkplaatsgereedschap betreft. Sonic koppelt een goede kwaliteit aan een redelijke prijs, zegt Bernard van Walsem, Manager Purchase van Brezans backoffice-organisatie Shared Parts Services. In aanschaf ligt Sonic volgens hem gemiddeld zo’n twintig procent onder Stahlwille. Het voor Brezan nieuwe merk biedt tien jaar garantie. De producten worden aangevoerd vanuit Purmerend, waar zich de importeur voor Nederland bevindt: Sonic Equipment BV. Die partij blijft de distributeur voor de grossiersorganisaties Lasaulec, AD en Vrooam. Overigens zal Brezan op zijn varende huisbeurs ook Luk-koppelingen presenteren, ter vervanging van Delphi. Verder is Tom Tom toegetreden tot het rijtje leveranciers van navigatieproducten.