Nieuwe importeur diagnoseapparatuur

Onder de naam ADS-Holland gaat binnenkort een nieuwe leverancier van diagnoseapparatuur van start.

De onderneming uit Drenthe debuteert met twee diagnosescanners en één diagnose-interface – made in China . Op 1 oktober begint de verkoop. ADS-Holland is importeur voor de Benelux en sub-dealer voor de rest van Europa. Inmiddels is de marketing in volle gang. Folders zijn gedrukt, een website ( www.ads-holland.nl ) is in de lucht en via autoroute.nl worden binnenkort alle 7500 garagebedrijven in Nederland benaderd. Verder neemt het bedrijf deel aan de komende vakbeurs Autoprofessioneel Hardenberg (6 t/m 8 november). Meer hierover in AM15, die vandaag verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe importeur diagnoseapparatuur - Automobielmanagement.nl

Nieuwe importeur diagnoseapparatuur

Onder de naam ADS-Holland gaat binnenkort een nieuwe leverancier van diagnoseapparatuur van start.

De onderneming uit Drenthe debuteert met twee diagnosescanners en één diagnose-interface – made in China . Op 1 oktober begint de verkoop. ADS-Holland is importeur voor de Benelux en sub-dealer voor de rest van Europa. Inmiddels is de marketing in volle gang. Folders zijn gedrukt, een website ( www.ads-holland.nl ) is in de lucht en via autoroute.nl worden binnenkort alle 7500 garagebedrijven in Nederland benaderd. Verder neemt het bedrijf deel aan de komende vakbeurs Autoprofessioneel Hardenberg (6 t/m 8 november). Meer hierover in AM15, die vandaag verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding