De organisatie ziet er een signaal in dat de toekomst er goed uitziet voor de branche. ‘Bologna’ trok ditmaal 101.620 professionele bezoekers, verspreid over vijf beursdagen. Van hen kwamen er ruim zestienduizend van buiten Italië. In vergelijking met de vorige keer, in 2007, zou sprake zijn van 2,4 procent meer belangstellenden. Ook aan exposantenzijde ging het beter. Er waren ditmaal 1443 bedrijven met een stand, wat 2,8 procent meer is dan twee jaar terug. Het tentoonstellingsterrein omvatte twee hallen extra.

Hoge ogen bij de bezoekers gooide de thema-expo ‘Futurmotive’, gewijd aan concepten en ideeën op het gebied van bijvoorbeeld aandrijving, alternatieve brandstoffen en elektronische onderdelen op het gebied van veiligheid. De volgende Autopromotec vindt plaats van 25 tot en met 29 mei 2011.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding