Via bijgaande link kunt u zich online registreren als bezoeker.

Equip Auto heeft de afgelopen jaren een steeds internationaler karakter gekregen, zowel bij de exposanten als bij de bezoekers. Steeds vaker is het Engels er de voertaal. In de hallen ten noorden van Parijs maken volgende maand circa twaalfhonderd fabrikanten en leveranciers hun opwachting. Onder hen zijn 22 kandidaten voor de Grand Prix voor innovatie. Uit de tientallen ingestuurde dossiers van de exposanten heeft de internationale jury eind vorige maand de meest innoverende concepten, producten en diensten gekozen. Tijdens een avondceremonie op de eerste beursdag word bekend gemaakt wie ditmaal de innovatieprijzen krijgen.

De Grands Prix Awards zijn 24 jaar geleden voor het eerst uitgereikt, tijdens Equip Auto 1985. Doel was en is om de nieuwste technologieën op het gebied van uitrusting voor de  autobranche in de schijnwerpers te zetten. De verkiezing vindt plaats onder auspiciën van EquipAuto, in samenwerking met de European Technical Journalists Association, de French automobile press association en de internationale pers. De Grands Prix worden toegekend door een internationale jury, bestaande uit 87 journalisten uit 26 landen. Er worden twee prijzen uitgedeeld (silver en gold) in iedere van de vier categorieën.

Van Nederlandse zijde hebben de volgende bedrijven zich tot nu toe ingeschreven: Auto Parts Europe, Antung Prospire, Van den Ban Autobanden, CBI, Denso Europe, Eco Nederland, Euro Tyres, Heuver Banden, Intersprint Banden, Johnson Window Films, KAVO, Life Safety Products, Midtronics, Pos Service Holland, Reedijk Banden, Robarcko, SDA en WAI Europe.

Landgenoten die eveneens interesse hebben in deelname aan Equip Auto 2009 kunnen contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs: Comexposium Nederland, tel: 020-4620020, e-mail: equipauto@promosalons.nl