MG Magrini nieuwe speler werkplaatsinrichting Benelux

De Nederlandse aftermarket is een nieuwe naam rijker op het gebied van werkplaatsinrichting: MG Magrini.

Het Italiaanse merk heeft in Arthur van Balkum en Thom van Veenendaal sinds kort een importeur voor de Lage landen.

De eerste contacten, medio vorig jaar gelegd, mondden recentelijk uit in een overeenkomst.  MG Magrini bestaat al meer dan dertig jaar en is op de thuismarkt in Italië een zeer gewaardeerde leverancier van industrieel meubilair en van technische werkplekken voor het autobedrijf. De fabrikant is huisleverancier van Fiat en heeft ook de werkplaatsen van veel buitenlandse Fiat-vestigingen ingericht.  ‘Opbergen’ loopt als een rode draad door het meer dan duizend artikelnummers omvattende gamma. Zo’n tachtig procent van de artikelen is terug te voeren op overzichtelijke opslag. Daarbij kan het gaan om bijvoorbeeld schuifladekasten, werkbanken, stellingen, kasten of chemicaliën.

MG Magrini gaat de concurrentie met de (vooral) Duitse merken onder meer aan op prijs en garantie. Arthur van Balkum "We zijn behoorlijk goedkoper en bieden toch tien jaar garantie, uiteraard bij normaal gebruik. Noem mij één ander merk dat zo ver durft te gaan. Bij twee jaar houdt het op." Afhankelijk van hoe het merk aanslaat, overwegen de importeurs om één of enkele wederverkopers aan te stellen.

Meer hierover in AM5, die vrijdag verschijnt.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MG Magrini nieuwe speler werkplaatsinrichting Benelux - Automobielmanagement.nl

MG Magrini nieuwe speler werkplaatsinrichting Benelux

De Nederlandse aftermarket is een nieuwe naam rijker op het gebied van werkplaatsinrichting: MG Magrini.

Het Italiaanse merk heeft in Arthur van Balkum en Thom van Veenendaal sinds kort een importeur voor de Lage landen.

De eerste contacten, medio vorig jaar gelegd, mondden recentelijk uit in een overeenkomst.  MG Magrini bestaat al meer dan dertig jaar en is op de thuismarkt in Italië een zeer gewaardeerde leverancier van industrieel meubilair en van technische werkplekken voor het autobedrijf. De fabrikant is huisleverancier van Fiat en heeft ook de werkplaatsen van veel buitenlandse Fiat-vestigingen ingericht.  ‘Opbergen’ loopt als een rode draad door het meer dan duizend artikelnummers omvattende gamma. Zo’n tachtig procent van de artikelen is terug te voeren op overzichtelijke opslag. Daarbij kan het gaan om bijvoorbeeld schuifladekasten, werkbanken, stellingen, kasten of chemicaliën.

MG Magrini gaat de concurrentie met de (vooral) Duitse merken onder meer aan op prijs en garantie. Arthur van Balkum "We zijn behoorlijk goedkoper en bieden toch tien jaar garantie, uiteraard bij normaal gebruik. Noem mij één ander merk dat zo ver durft te gaan. Bij twee jaar houdt het op." Afhankelijk van hoe het merk aanslaat, overwegen de importeurs om één of enkele wederverkopers aan te stellen.

Meer hierover in AM5, die vrijdag verschijnt.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding