ATH-online: Proefabonnement twee weken gratis!

ATH-online.nl is de internetversie van het meest legendarische documentatiesysteem van de Nederlandse autowereld: het Autotechnisch Handboek.

Garagebedrijven en fastfitters kunnen op ATH-online terecht voor hoogwaardige gegevens over onderhoud, diagnose, revisie of reparatiebeschrijvingen van personenauto’s. Het geheel is rijkelijk voorzien van foto’s, illustraties en elektrische schema’s. Ook omvat het handboek een koppeling met het RDC-kentekenbestand.
ATH online komt voort uit het AutoTechnisch Handboek (de bekende groene verzamelbanden), zestig jaar geleden opgestart door Piet Olyslager en sindsdien een begrip in de Nederlandse (universele) autowerkplaats. De informatie is altijd gebaseerd op de originele fabrieksdocumentatie.

Voor meer informatie over ATH-online klikt u hier of hier. Wilt u ATH-online twee weken gratis proberen? Klik dan HIER of stuur een email naar:  marketinggroup@mybusinessmedia.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ATH-online: Proefabonnement twee weken gratis! - Automobielmanagement.nl

ATH-online: Proefabonnement twee weken gratis!

ATH-online.nl is de internetversie van het meest legendarische documentatiesysteem van de Nederlandse autowereld: het Autotechnisch Handboek.

Garagebedrijven en fastfitters kunnen op ATH-online terecht voor hoogwaardige gegevens over onderhoud, diagnose, revisie of reparatiebeschrijvingen van personenauto’s. Het geheel is rijkelijk voorzien van foto’s, illustraties en elektrische schema’s. Ook omvat het handboek een koppeling met het RDC-kentekenbestand.
ATH online komt voort uit het AutoTechnisch Handboek (de bekende groene verzamelbanden), zestig jaar geleden opgestart door Piet Olyslager en sindsdien een begrip in de Nederlandse (universele) autowerkplaats. De informatie is altijd gebaseerd op de originele fabrieksdocumentatie.

Voor meer informatie over ATH-online klikt u hier of hier. Wilt u ATH-online twee weken gratis proberen? Klik dan HIER of stuur een email naar:  marketinggroup@mybusinessmedia.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding