De Hazet Big is met een hoogte van 1,62 m en breedte van 1,10 m indrukwekkend groot. Met veertien schuifladen en een opbergvak met gasveren aan de bovenzijde biedt deze XXL-wagen ongekend veel ruimte voor gereedschap en accessoires. Naast het gewone assortiment standaardgereedschap biedt de Hazet Big namelijk ook voldoende ruimte voor een omvangrijke verzameling speciaal gereedschap. Met deze gereedschapwagen heeft de monteur alles bij de hand, aldus Hazet.

 

De afsluitbare locker is een hoge bergruimte, hierin kan relatief hoog en groot gereedschap veilig opgeborgen worden.  De Hazet Big-gereedschapwagen wordt momenteel voor een speciale actieprijs aangeboden, zie www.toolspecial.com.  Toolspecial.com is een onderdeel van gereedschappendistributeur Harrems Tools in Utrecht.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding