RDW-diensten van A2SP klaar voor Apple iPad

A2SP heeft de dienstenportal van RDW geschikt gemaakt voor het gebruik op de Apple Ipad. Per direct kunnen autobedrijven diensten als TV, ORB en APK afwikkelen met een Ipad.

"A2SP heeft een naam hoog te houden als meest innovatieve dienstverlener. Wij waren de eerste aanbieder met een applicatie voor het afwikkelen van RDW transacties op de iphone. Nu hebben wij wederom als eerste aanbieder de versie voor de Ipad gereed. Wij zien in de iPad een prachtig medium om onze dienstverlening aan te bieden. Het is een krachtig en zeer gebruiksvriendelijk tool voor de ambulante handelaar of APK Keurmeester", aldus Jasper Steffens, Managing Director van A2SP.

A2SP levert informatie- en communicatiediensten voor de automotive. Het bedrijf is sinds 2001 actief in deze markt en heeft een snelgroeiende klantenkring. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels een scala aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Bovendien is A2SP in november gestart met AutoAfspraak.nl, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Alleen jammer dat men geen assistentie verlenen kan met de installatie op de ipad bij A2SP omdat men het zelf niet begrijpt

Geplaatst door: M.C.A. Griffioen op

ben al jaren klant van a2sp heb een ipad en gebeld maar boventstaande verhaal is verzonnen want a2sp kan niet op een ipad hellaas

Geplaatst door: Ruud op
RDW-diensten van A2SP klaar voor Apple iPad - Automobielmanagement.nl

RDW-diensten van A2SP klaar voor Apple iPad

A2SP heeft de dienstenportal van RDW geschikt gemaakt voor het gebruik op de Apple Ipad. Per direct kunnen autobedrijven diensten als TV, ORB en APK afwikkelen met een Ipad.

"A2SP heeft een naam hoog te houden als meest innovatieve dienstverlener. Wij waren de eerste aanbieder met een applicatie voor het afwikkelen van RDW transacties op de iphone. Nu hebben wij wederom als eerste aanbieder de versie voor de Ipad gereed. Wij zien in de iPad een prachtig medium om onze dienstverlening aan te bieden. Het is een krachtig en zeer gebruiksvriendelijk tool voor de ambulante handelaar of APK Keurmeester", aldus Jasper Steffens, Managing Director van A2SP.

A2SP levert informatie- en communicatiediensten voor de automotive. Het bedrijf is sinds 2001 actief in deze markt en heeft een snelgroeiende klantenkring. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels een scala aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Bovendien is A2SP in november gestart met AutoAfspraak.nl, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Alleen jammer dat men geen assistentie verlenen kan met de installatie op de ipad bij A2SP omdat men het zelf niet begrijpt

Geplaatst door: M.C.A. Griffioen op

ben al jaren klant van a2sp heb een ipad en gebeld maar boventstaande verhaal is verzonnen want a2sp kan niet op een ipad hellaas

Geplaatst door: Ruud op