Faillissement aangevraagd voor Amtech Equipment Almere

Vandaar, dinsdag 25 mei, heeft Brouwer Holding faillissement aangevraagd voor zijn werkmaatschappij Amtech Equipment BV in Almere. Alle activiteiten van de werkmaatschappij zijn inmiddels stopgezet.

Het besluit om faillissement aan te vragen komt voort uit de dalende vraag naar equipment in de automotive branche, de veranderende marktomstandigheden en daardoor geleden verliezen in de twee voorgaande boekjaren. De ontstane liquiditeitstekorten bleken niet te financieren voor bankiers.

‘De directie van Brouwer Holding heeft alles gedaan wat in haar vermogen lag om een faillissement te voorkomen en noemt het besluit betreurenswaardig maar onvermijdelijk’, aldus het persbericht. De rechtbank stelt vandaag een curator aan en die zal zich bekommeren om de afwikkeling van de failliete werkmaatschappij en met de directie bekijken wat nog de toekomstmogelijkheden zijn. "Het doel is om de leveranties voor onze afnemers te garanderen en een snelle doorstart te realiseren via onze andere entiteiten", aldus algemeen directeur Frans Brouwer. Door herstructurering is het mogelijk productlijnen onder te brengen bij andere aan Brouwer Holding gelieerde werkmaatschappijen. De andere werkmaatschappijen als Amtech Supplies, Nussbaum Nederland, Brouwer Equipment en Airco Service Nederland met haar handelsnaam Amtech Equipment International zijn niet betrokken bij het faillissement. ‘Ze zijn allemaal financieel gezond en hun toekomst is gewaarborgd’, aldus het bericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

zeer vervelend voor Dhr. Brouwer dat dit alles is gebeurd.
Wij hadden nog financieel geld van amtech te goed en dit is gelukkig vlgs afspraak terug betaald.Chapeau voor Frans Brouwer een man van z’n woord dus!

Geplaatst door: j van der Maat op
Faillissement aangevraagd voor Amtech Equipment Almere - Automobielmanagement.nl

Faillissement aangevraagd voor Amtech Equipment Almere

Vandaar, dinsdag 25 mei, heeft Brouwer Holding faillissement aangevraagd voor zijn werkmaatschappij Amtech Equipment BV in Almere. Alle activiteiten van de werkmaatschappij zijn inmiddels stopgezet.

Het besluit om faillissement aan te vragen komt voort uit de dalende vraag naar equipment in de automotive branche, de veranderende marktomstandigheden en daardoor geleden verliezen in de twee voorgaande boekjaren. De ontstane liquiditeitstekorten bleken niet te financieren voor bankiers.

‘De directie van Brouwer Holding heeft alles gedaan wat in haar vermogen lag om een faillissement te voorkomen en noemt het besluit betreurenswaardig maar onvermijdelijk’, aldus het persbericht. De rechtbank stelt vandaag een curator aan en die zal zich bekommeren om de afwikkeling van de failliete werkmaatschappij en met de directie bekijken wat nog de toekomstmogelijkheden zijn. "Het doel is om de leveranties voor onze afnemers te garanderen en een snelle doorstart te realiseren via onze andere entiteiten", aldus algemeen directeur Frans Brouwer. Door herstructurering is het mogelijk productlijnen onder te brengen bij andere aan Brouwer Holding gelieerde werkmaatschappijen. De andere werkmaatschappijen als Amtech Supplies, Nussbaum Nederland, Brouwer Equipment en Airco Service Nederland met haar handelsnaam Amtech Equipment International zijn niet betrokken bij het faillissement. ‘Ze zijn allemaal financieel gezond en hun toekomst is gewaarborgd’, aldus het bericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

zeer vervelend voor Dhr. Brouwer dat dit alles is gebeurd.
Wij hadden nog financieel geld van amtech te goed en dit is gelukkig vlgs afspraak terug betaald.Chapeau voor Frans Brouwer een man van z’n woord dus!

Geplaatst door: j van der Maat op