Stokvis Equiment verkoopt ovb aan Berg-O-Tool

Stokvis Equipment B.V. heeft met terugwerkende kracht per 1 juni 2010 alle handelsactiviteiten die zijn gerelateerd aan olie, vet en brandstof verkocht aan het nieuw opgerichte Berg-O-Tool B.V.

De directie van Berg-O-Tool wordt gevormd door Jan Hogenberk en Theo Cramer, die de Business Unit OVB binnen Stokvis al geruime tijd geleid en ontwikkeld hebben. Het personeel gaat mee over naar de nieuwe onderneming.

Met de transactie wordt de naam Berg-O-Tool – een bekende in de branche – nieuw leven ingeblazen. Het in 1933 opgerichte bedrijf werd in 1999 onderdeel van Stokvis Equipment. Sindsdien werd de naam niet meer gevoerd. Berg-O-Tool levert onder meer olie- en vetapparatuur, opslagtanks, pompen, meters en opvangbakken, uitlaatgasafzuigapparatuur, luchtkoppelingen, werkplaatsopbergsystemen en brandstofapparatuur.  

Berg-O-Tool is gevestigd op de Bergweidedijk 7 in Deventer en telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0570-500550. Het eveneens in Deventer gevestigde Stokvis Equipment blijft alle overige activiteiten uitvoeren, zoals onder meer hefbruggen, bandenservice- en uitlijnapparatuur, remmentest banken, kriks, airco service-, emissie-, roetmeting- en schadeherstelapparatuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stokvis Equiment verkoopt ovb aan Berg-O-Tool - Automobielmanagement.nl

Stokvis Equiment verkoopt ovb aan Berg-O-Tool

Stokvis Equipment B.V. heeft met terugwerkende kracht per 1 juni 2010 alle handelsactiviteiten die zijn gerelateerd aan olie, vet en brandstof verkocht aan het nieuw opgerichte Berg-O-Tool B.V.

De directie van Berg-O-Tool wordt gevormd door Jan Hogenberk en Theo Cramer, die de Business Unit OVB binnen Stokvis al geruime tijd geleid en ontwikkeld hebben. Het personeel gaat mee over naar de nieuwe onderneming.

Met de transactie wordt de naam Berg-O-Tool – een bekende in de branche – nieuw leven ingeblazen. Het in 1933 opgerichte bedrijf werd in 1999 onderdeel van Stokvis Equipment. Sindsdien werd de naam niet meer gevoerd. Berg-O-Tool levert onder meer olie- en vetapparatuur, opslagtanks, pompen, meters en opvangbakken, uitlaatgasafzuigapparatuur, luchtkoppelingen, werkplaatsopbergsystemen en brandstofapparatuur.  

Berg-O-Tool is gevestigd op de Bergweidedijk 7 in Deventer en telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0570-500550. Het eveneens in Deventer gevestigde Stokvis Equipment blijft alle overige activiteiten uitvoeren, zoals onder meer hefbruggen, bandenservice- en uitlijnapparatuur, remmentest banken, kriks, airco service-, emissie-, roetmeting- en schadeherstelapparatuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding