TEXA op grossiersbijeenkomst Amtech Equipment

Amtech Equipment International & Supplies organiseren op 3 februari hun grossiersbijeenkomst. Hij staat in het teken van onder meer TEXA’s nieuwe airco-equipment OBD Matrix.

Aan bod komen ook het nieuwe koudemiddel R1234yf en de exclusieve verkoopovereenkomst met TEXA voor de nieuwe generatie aircoserviceapparatuur Konfort 700R series. De bijeenkomst vindt plaats in de businesslounge van het Topsportcentrum in Almere. Hij geldt als officiële kick off voor AutoProfessioneel  Gorinchem (8 t/m 10 februari) en de AutovakRAI (28 t/m 31 maart). Algemeen directeur Frans Brouwer verwacht circa tweehonderd genodigden op het AmtechEvent 2011. Geïnteresseerde grossiers kunnen zich aanmelden via deze link.

Overigens is Amtech niet langer de nationale distributeur van Ecotechnics. Het bedrijf voert "sinds enige tijd een distributie- en productbeleid waar Amtech zich niet meer in kan vinden."

TEXA op grossiersbijeenkomst Amtech Equipment - Automobielmanagement.nl

TEXA op grossiersbijeenkomst Amtech Equipment

Amtech Equipment International & Supplies organiseren op 3 februari hun grossiersbijeenkomst. Hij staat in het teken van onder meer TEXA’s nieuwe airco-equipment OBD Matrix.

Aan bod komen ook het nieuwe koudemiddel R1234yf en de exclusieve verkoopovereenkomst met TEXA voor de nieuwe generatie aircoserviceapparatuur Konfort 700R series. De bijeenkomst vindt plaats in de businesslounge van het Topsportcentrum in Almere. Hij geldt als officiële kick off voor AutoProfessioneel  Gorinchem (8 t/m 10 februari) en de AutovakRAI (28 t/m 31 maart). Algemeen directeur Frans Brouwer verwacht circa tweehonderd genodigden op het AmtechEvent 2011. Geïnteresseerde grossiers kunnen zich aanmelden via deze link.

Overigens is Amtech niet langer de nationale distributeur van Ecotechnics. Het bedrijf voert "sinds enige tijd een distributie- en productbeleid waar Amtech zich niet meer in kan vinden."