Een zevenkoppige jury van vakexperts heeft alle inzendingen bestudeerd en beoordeeld, waarbij duurzaamheid een extra aandachtspunt was. De onderstaande drie producten sprongen er volgens deze jury uit.

Universele diagnosetester Hella Gutmann Solutions mega macs 66, van Hella: Een modern onderhouds- en reparatieconcept, dat onder meer online ondersteuning biedt in de vorm van realtime reparatieoplossingen.

Josam i-track truck en bus uitlijnapparatuur van Lebon & Gimbrair: Een draadloos apparaat dat met behulp van vaste ijkpunten op de werkvloer uitermate snel een diagnose kan stellen van de as- en wieluitlijning van een voertuig.

Stertil Koni mobiele hefkolom ST1082 Earthlift FWF Wireless van Stokvis Equipment: Een mobiele hefkolom, waarbij de elektromotoren gevoed worden door accu’s. Tijdens het dalen werken de elektromotoren als dynamo; de daarbij opgewekte energie wordt opgeslagen in de accu’s. 

Een van deze drie genomineerden wordt de winnaar van de AutovakRAI 2011 Innovatieprijs. Christian Morin, algemeen directeur van Johnson Controls Autobatterijen en sponsor, reikt de prijs uit tijdens de officiële opening op maandagmiddag 28 maart. Tijdens de beurs tot en met donderdag 31 maart worden de genomineerden en de uiteindelijke winnaar extra onder de aandacht gebracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding