Hij heeft besloten zijn carrière voort te zetten buiten de autobranche. Meer in het bijzonder: bij VCS Observations in Waalwijk. Deze leverancier van geïntegreerde beveiligingssystemen bestaat uit zeven werkmaatschappijen met in totaal tachtig medewerkers. Ten Horn wordt er verkoopdirecteur.

Hamer Installatietechniek fuseerde op 1 januari 2006 met AEN Equipment, het bedrijf waarvan Ten Horn destijds directeur was. AEN bestond sinds 2002 en was een voortzetting van verschillende onderdelen van het voormalige Sun Electric Nederland.

Behalve het vertrek van Ten Horn meldt Hamer Installatietechniek ook een nieuwkomer: Peter Happel is de nieuwe bedrijfsleider van de afdeling Hamer Automotive. Hij werkte onder meer als senior accountmanager bij Roordink Bedrijfswagens, was salesmanager bij MAN Nederland en key accountmanager bij BP Europe SE.

Hamer is expert op het gebied van inrichting van werkplaatsen voor de autobranche (personenauto’s en trucks), schadeherstelbedrijven en de industrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding