Het systeem, dat tijdens de AutovakRai wordt geïntroduceerd op de Nederlandse markt, luistert naar de naam Hella Workshop Manager (HWM). Het unieke systeem verbindt alle applicaties die de garage vandaag ook al in zijn werkplaats gebruikt op efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze en biedt daarnaast de mogelijkheid om het modulair uit te bouwen. 
Het systeem verbindt alle applicaties die vandaag de dag ook al door de garage worden gebruikt, zoals klant- en voertuiggegevens, technische data en de webshop van de grossier. Met één keer inloggen heeft de garage zicht op klant- en voertuiggegevens, technische data, webshop bestellingen en werkbonnen, offertes en facturen. Indien gewenst kunnen extra modules worden toegevoegd, zoals boekhoudkundige programma’s of online catalogi zoals Aldoc en Tecdoc. Het systeem wordt in Denemarken al veelvuldig gebruikt en nu is het dus ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding