Stokvis Equipment: milieupremie Stertil-Koni Earthlift

Stokvis Equipment introduceert een tijdelijke milieupremie voor de mobiele Earthlift hefkolommen, winnaar van de AutovakRAI Innovatieprijs 2011.

Voor ieder exemplaar dat vanaf de beurs t/m 31 mei 2011 verkocht wordt, rekent Stokvis Equipment geen meerprijs voor de ‘groene’ uitvoering. Die kost dus hetzelfde als wat de ‘standaard’ draadloze 8,2 tons mobiele hefkolommen moet opbrengen. Volgens de leverancier kan het voordeel oplopen tot zo’n vierduizend euro.
Standaard ligt de aanschafprijs van de Earthlift hoger dan de ‘standaard’ draadloze mobiele hefkolommen. De winst schuilt behalve in de positieve bijdrage aan het milieu – met name in een verhoogde efficiency en continuïteit op de werkvloer. De Earthlift is vandaag nog te zien tijdens de beurs in Amsterdam (hal 8 en de stands van Stokvis Equipment in Hal 11). Intussen werkt de ontwikkelingsafdeling van Stertil-Koni aan de tweede generatie.

Stokvis Equipment: milieupremie Stertil-Koni Earthlift - Automobielmanagement.nl

Stokvis Equipment: milieupremie Stertil-Koni Earthlift

Stokvis Equipment introduceert een tijdelijke milieupremie voor de mobiele Earthlift hefkolommen, winnaar van de AutovakRAI Innovatieprijs 2011.

Voor ieder exemplaar dat vanaf de beurs t/m 31 mei 2011 verkocht wordt, rekent Stokvis Equipment geen meerprijs voor de ‘groene’ uitvoering. Die kost dus hetzelfde als wat de ‘standaard’ draadloze 8,2 tons mobiele hefkolommen moet opbrengen. Volgens de leverancier kan het voordeel oplopen tot zo’n vierduizend euro.
Standaard ligt de aanschafprijs van de Earthlift hoger dan de ‘standaard’ draadloze mobiele hefkolommen. De winst schuilt behalve in de positieve bijdrage aan het milieu – met name in een verhoogde efficiency en continuïteit op de werkvloer. De Earthlift is vandaag nog te zien tijdens de beurs in Amsterdam (hal 8 en de stands van Stokvis Equipment in Hal 11). Intussen werkt de ontwikkelingsafdeling van Stertil-Koni aan de tweede generatie.