"Op bepaalde punten werkte het niet, was er geen klik", zegt Hamer-woordvoerder Colette van Boxtel. Nadere details over het waarom van het voortijdige afscheid verstrekt het bedrijf niet, uit respect voor Happel. "Maar het is jammer en zonde, voor beide kanten."

Peter Happel (1961) trad afgelopen maart in dienst, als opvolger van Carel ten Horn. Officieel vertrekt hij volgende week dinsdag, 13 september. Zijn portefeuille wordt voorlopig waargenomen door de directie van Hamer, in afwachting van een definitieve oplossing.

Hamer richt werkplaatsen in voor de autobranche (personenauto’s en trucks), schadeherstelbedrijven en de industrie. Voor zijn komst was Peter Happel in dienst bij onder meer Electric Cars Europe (Projectmanager Sales), Roordink Bedrijfswagens (Senior Account Manager), MAN Nederland (Sales Manager Noord Nederland), BP Europa (Key Account Manager) en Mercedes-Benz (Verkoop Binnendienst).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding