Beide bedrijven zeggen ermee in te spelen op "de sterk groeiende vraag naar integrale digitale plansystemen in de branche." De koppeling van Plan-IT aan Autoafspraak.nl zou resulteren in een "totaaloplossing op het gebied van werkplaats-, proefrit- en verhuurplanning. A2SP bedient het  universele kanaal, terwijl Idégoned Plan-IT blijft leveren aan het merkkanaal.

Jasper Steffens, Managing Director van A2SP: "Plan-IT helpt bij het optimaal inzetten van de beschikbare capaciteit en het voorkomen van irritatie bij de consument. Een ondernemer heeft veelal een ander beeld van zijn bezettingsgraad dan de werkelijkheid. Plan-IT in combinatie met Autoafspraak.nl met een koppeling naar het eigen DMS helpt daarbij en is in onze ogen een onmisbaar stuk gereedschap voor de moderne ondernemer".

JDS bedrijfsautomatisering richt zich al meer dan 25 jaar op het leveren van oplossingen aan het MKB op het gebied van informatie & communicatietechnologie. Binnen de automotive markt is JDS al meer dan tien jaar actief met planningsoplossingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding