We lopen tegen het einde van het jaar wat traditioneel betekent dat de nieuwe autobranche (ahum) kalenders er weer aan komen. Onderdelenleverancier Stahlgruber uit Duitsland ontbreekt niet en komt met de "Werkstattkultur 2012" kalender. Alle dames die op deze kalender terug te vinden zijn komen uit het eigen klantenbestand. De foto’s zijn gemaakt door Andreas Reiter, die eerder voor Playboy fotografeerde.

Nieuw dit jaar is dat er op de kalender QR-codes afgedrukt staan waarmee middels een smartphone toegang tot een internetpagina mogelijk is waarop aanvullende informatie staat. Denk hierbij aan spannende details over de kalenderdame, én aanvullend fotomateriaal.

Op de AM-site zult u het even zonder moeten doen, maar onze fotogalerij (rechts) geeft toch een mooie impressie van dit culturele hoogstandje. Een klik op de foto levert een groot formaat. Informeert u wel eerst even bij de baas of u mag kijken.

Meer kalenders autobranche bekijken? Klik HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding