Werkplaatsportal AutoScout24 Nederland

AutoScout24 introduceert medio 2012 de Nederlandse versie van de werkplaatsportal die op 1 december van start ging in een deel van Duitsland.

Kern ervan is vraag en aanbod rond onderhoud en reparatie met elkaar in contact te brengen. Vooralsnog gaat het in Duitsland uitsluitend om een overzicht van beschikbare diensten, locatie, uurtarieven en openingstijden. Op de wat langere termijn zouden daar zaken moeten bijkomen die zich makkelijk vanachter de pc laten vergelijken, zoals olie- of bandenvervanging.

Jurgen Vugts, directeur Autoscout24 Nederland: "Wat wij willen, is de autorijder langer aan ons binden. Ik zie deze nieuwe tool als een unieke gelegenheid om bijvoorbeeld overcapaciteit in de werkplaats te benutten."

Meer over AutoScout24 in de AM-bijlage Oliebollen (16 december).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Werkplaatsportal AutoScout24 Nederland - Automobielmanagement.nl

Werkplaatsportal AutoScout24 Nederland

AutoScout24 introduceert medio 2012 de Nederlandse versie van de werkplaatsportal die op 1 december van start ging in een deel van Duitsland.

Kern ervan is vraag en aanbod rond onderhoud en reparatie met elkaar in contact te brengen. Vooralsnog gaat het in Duitsland uitsluitend om een overzicht van beschikbare diensten, locatie, uurtarieven en openingstijden. Op de wat langere termijn zouden daar zaken moeten bijkomen die zich makkelijk vanachter de pc laten vergelijken, zoals olie- of bandenvervanging.

Jurgen Vugts, directeur Autoscout24 Nederland: "Wat wij willen, is de autorijder langer aan ons binden. Ik zie deze nieuwe tool als een unieke gelegenheid om bijvoorbeeld overcapaciteit in de werkplaats te benutten."

Meer over AutoScout24 in de AM-bijlage Oliebollen (16 december).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding