Mijngrossier.nl: voertuigspecifiek speciaal gereedschap

Mijngrossier.nl heeft een nieuwe applicatie: voertuigspecifiek speciaal gereedschap.

Het wordt met één druk op de knop ‘Speciaal Gereedschap’ getoond bij bepaalde onderdelen.

De monteur voert het kenteken van een auto in, waarna per subgroep direct duidelijk is welk speciaal gereedschap beschikbaar is. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

Het beschikbare speciaal gereedschap wordt visueel weergegeven en belicht met een technische omschrijving. Wie bijvoorbeeld klikt op de onderdelensectie Distributie, ziet rechts bovenin de button ‘Speciaal Gereedschap’ verschijnen. Na opnieuw klikken worden alle beschikbare gereedschappen zichtbaar voor het betreffende autotype die gericht zijn op de distributie. Naast product, merk en afbeelding wordt de brutoprijs en eventueel geldende actieprijs genoemd. Ook is er een technische beschrijving. Bij de onderdelensectie Koppelingen wordt bijvoorbeeld duidelijk dat montage van een zelfnastellende SAC-koppeling zonder het juiste gereedschap tot schade en een slippende koppeling leidt.

Het speciaal gereedschap kan direct besteld worden met de reguliere onderdelenbestelling van mijngrossier.nl. Op dit moment zijn bijna tachtigduizend speciaal gereedschap-verknopingen voorhanden van onder meer Hazet, Laser, Midlock en LuK.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mijngrossier.nl: voertuigspecifiek speciaal gereedschap - Automobielmanagement.nl

Mijngrossier.nl: voertuigspecifiek speciaal gereedschap

Mijngrossier.nl heeft een nieuwe applicatie: voertuigspecifiek speciaal gereedschap.

Het wordt met één druk op de knop ‘Speciaal Gereedschap’ getoond bij bepaalde onderdelen.

De monteur voert het kenteken van een auto in, waarna per subgroep direct duidelijk is welk speciaal gereedschap beschikbaar is. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

Het beschikbare speciaal gereedschap wordt visueel weergegeven en belicht met een technische omschrijving. Wie bijvoorbeeld klikt op de onderdelensectie Distributie, ziet rechts bovenin de button ‘Speciaal Gereedschap’ verschijnen. Na opnieuw klikken worden alle beschikbare gereedschappen zichtbaar voor het betreffende autotype die gericht zijn op de distributie. Naast product, merk en afbeelding wordt de brutoprijs en eventueel geldende actieprijs genoemd. Ook is er een technische beschrijving. Bij de onderdelensectie Koppelingen wordt bijvoorbeeld duidelijk dat montage van een zelfnastellende SAC-koppeling zonder het juiste gereedschap tot schade en een slippende koppeling leidt.

Het speciaal gereedschap kan direct besteld worden met de reguliere onderdelenbestelling van mijngrossier.nl. Op dit moment zijn bijna tachtigduizend speciaal gereedschap-verknopingen voorhanden van onder meer Hazet, Laser, Midlock en LuK.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding