Stokvis Equipment en Hamer gaan samenwerken

Stokvis Equipment uit Deventer en Hamer uit Apeldoorn gaan samenwerken. Ze willen zich profileren als totaalinrichter van de werkplaats.

De samenwerking zou voordelen bieden op het gebied van commercie, uitvoering en service. In de per 2 april geldende constructie hanteren beide partijen een centrale coördinatie en een centraal aanspreekpunt. Verder gaat Hamer naast de installatie ook zaken verzorgen als elektra, klimaatbeheersing, airconditioning, verwarming en overige facilitaire voorzieningen.

De serviceactiviteiten van Hamer worden voortgezet door de bestaande servicemonteurs, alleen treden zij in dienst bij Stokvis Equipment. Ook de levering van remmentestbanken en emissie-/testapparatuur van SUN verhuist van Hamer naar Stokvis. Van SUN gaat Stokvis eveneens de jaarlijkse keuringen en calibraties verzorgen; de benodigde autorisatie door het NMi is binnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stokvis Equipment en Hamer gaan samenwerken - Automobielmanagement.nl

Stokvis Equipment en Hamer gaan samenwerken

Stokvis Equipment uit Deventer en Hamer uit Apeldoorn gaan samenwerken. Ze willen zich profileren als totaalinrichter van de werkplaats.

De samenwerking zou voordelen bieden op het gebied van commercie, uitvoering en service. In de per 2 april geldende constructie hanteren beide partijen een centrale coördinatie en een centraal aanspreekpunt. Verder gaat Hamer naast de installatie ook zaken verzorgen als elektra, klimaatbeheersing, airconditioning, verwarming en overige facilitaire voorzieningen.

De serviceactiviteiten van Hamer worden voortgezet door de bestaande servicemonteurs, alleen treden zij in dienst bij Stokvis Equipment. Ook de levering van remmentestbanken en emissie-/testapparatuur van SUN verhuist van Hamer naar Stokvis. Van SUN gaat Stokvis eveneens de jaarlijkse keuringen en calibraties verzorgen; de benodigde autorisatie door het NMi is binnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding