Voor het segment personenwagens is Delphi Diagnose al jarenlang actief op de Nederlandse markt. Daar komt nu een aanbod bij voor het Heavy Duty segment Truck, Bus en Trailers. Stokvis Equipment is door Delphi aangesteld als haar distributeur in Nederland.

Standaard worden de Delphi Truck Diagnose systemen aangeboden inclusief ondersteuning van één jaar. Dat is inclusief softwarelicentie en technische-helpdeskfunctie (mét apparaatovername op afstand) voor zowel apparatuur als voertuigsupport. Daarnaast ontvangt de gebruiker, na een inwerkperiode, een toepassingstraining.

Eind maart ging Stokvis een samenwerking met Hamer uit Apeldoorn voor de totaalinrichting van werkplaatsen – voor het zware en lichte segment voertuigen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding