Oskamp Equipment levert een groot deel van de hagelnieuwe garage-uitrusting in het totaal gerenoveerde bedrijfspand van Garage Roos, dat vandaag in Almere-Stad zijn deuren opent. "Ik heb nog steeds een uitstekend contact met mijn contactpersoon bij Oskamp; ik heb begrepen dat de curator toestaat dat het bedrijf operationeel blijft om klanten zoals ik te kunnen helpen." Dirk-Jan vertelt zijn verhaal terwijl hij voor onze foto even gaat staan op de plek waar de testbank moet komen. "De aansluitingen zitten er allemaal al, het is nu een kwestie van hier komen afleveren en installeren. Het vervelende is dat wij tot die tijd geen apk-keuringen kunnen uitvoeren. Juist voor dat doel moest ik een platen- of rollentestbank aanschaffen. Ik leg nu maar wat stevige houten platen over dit gat heen, zodat we de auto’s de werkplaats in en uit kunnen rijden." Saillant detail is dat de oude Koni-hefbruggen, die Roos bij Oskamp op de nieuwe exemplaren had ingeruild, nog niet door hen zijn opgehaald. "Ik heb dus iets achter de hand voor het geval dat ik mijn rollentestbank helemaal niet meer krijg. Al heb ik er best vertrouwen in dat het goed komt. Ik zou snel weer van mijn contactpersoon horen. Of anders misschien wel van de curator. Als ze maar opschieten, want op 1 juni moet ik mijn oude pand leeg opleveren!"

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding