Daarmee bouwt Continental zijn diensten op het gebied van de onafhankelijke aftermarket verder uit. Omitec heeft zo´n 250 mensen in dienst en opereert wereldwijd met apparatuur voor diagnose en onderhoud in de werkplaats.

Beide partners werkten al sinds 2008 met succes samen. Zo levert Continental onder de merknaam VDO multimerk diagnoseapparatuur die vervaardigd is door Omitec. En medio 2010 werden Omitecs  verkooprechten van Autodiagnos in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland overgenomen. En nu is er dus de volledige overname. Omitec levert zowel eenvoudige EOBD/tools als complete uitrustingen voor de werkplaats. Vermarkt worden de merken Omitec, Crypton en Autodiagnos.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding