Als onderdeel van de introductie zijn de gecertificeerde TopMec-grossiers tot eind dit jaar bezig met informatieavonden om de online tool te introduceren bij de autobedrijven. Tijdens deze avonden krijgen zo’n zestig directeuren/eigenaars, werkplaatschefs en monteurs uitleg. Aan de hand van presentaties en live-demonstraties wordt hen uitgelegd hoe TopMec werkt en welke voordelen de app biedt.

De feedback leert tot nu toe dat de werkvloer onder meer de opsomming van modificaties en recalls van een automodel waardeert. Omdat de monteur ook een oplossing krijgt aangereikt, scheelt hem dit een hoop uitzoekwerk en -tijd. Verder wijzen de autobedrijven die al met TopMec werken er op dat de app een snelle doorlooptijd voor het onderhoudswerk bevordert. Mijngrossier verwacht dat het aantal autobedrijven dat TopMec aanschaft (jaarabonnement € 399) "de komende weken sterk zal groeien".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding