Equipmentreus Rupro mijdt Autovak

Gezien de hoge kosten en de verwachte beperkte baten ziet Rupro Beheer af van deelname aan de AutovakRAI 2013. Beursmanager Vernooij zegt de afzegging te betreuren “maar we hebben er begrip voor.”

De beurs moet het daardoor stellen zonder Amtech Equipment, Explora, Rema Tip Top Oskamp Equipment, Brekupa en Rokafast.

Volgens Bernard de Graaf, directeur automotive van Rupro, is ook voorafgaand aan de AutovakRAI 2011 getwijfeld over deelname, maar werd toen nog besloten om toch te gaan. Nu echter noopt de slechter geworden economische situatie ertoe om echt weg te blijven. "Op de AutovakRAI willen we niet gaan staan met een kleine stand maar echt uitpakken. Om al onze werkmaatschappijen goed tot uiting te laten komen, heb je een grote oppervlakte nodig. De kosten worden dan te hoog, zeker in verhouding tot wat we eraan overhouden."

De Graaf vindt de prijs/kwaliteitsverhouding op de beurzen Autoprof Hardenberg en Autoprof Gorinchem veel beter. "In Gorinchem (5 t/m 7 februari 2013, red.) gaan we volgend jaar zeker weer staan."

Stefan Vernooij, beursmanager van de AutovakRAI, zegt de afzegging te betreuren. "We vinden het erg jammer, maar hebben er begrip voor."
De beursmanager zegt niet te verwachten dat velen het voorbeeld van Rupro volgen. "Op dit moment is 65 procent van de beurs in optie of zelfs al geboekt. Dat is zeer positief. We merken wel dat de besluitvorming dit jaar langer duurt. Meer dan in het verleden wordt de knoop doorgehakt door een buitenlandse moedermaatschappij. Daarnaast staat de markt natuurlijk onder druk. Daardoor duurt het beslissingsproces ook langer. We hebben hier wel voortijdig op geanticipeerd, door de mogelijkheid te geven van standaard standbouw gebruik te maken. En discussie over de return on investment is van alle tijden."

Equipmentreus Rupro mijdt Autovak - Automobielmanagement.nl

Equipmentreus Rupro mijdt Autovak

Gezien de hoge kosten en de verwachte beperkte baten ziet Rupro Beheer af van deelname aan de AutovakRAI 2013. Beursmanager Vernooij zegt de afzegging te betreuren “maar we hebben er begrip voor.”

De beurs moet het daardoor stellen zonder Amtech Equipment, Explora, Rema Tip Top Oskamp Equipment, Brekupa en Rokafast.

Volgens Bernard de Graaf, directeur automotive van Rupro, is ook voorafgaand aan de AutovakRAI 2011 getwijfeld over deelname, maar werd toen nog besloten om toch te gaan. Nu echter noopt de slechter geworden economische situatie ertoe om echt weg te blijven. "Op de AutovakRAI willen we niet gaan staan met een kleine stand maar echt uitpakken. Om al onze werkmaatschappijen goed tot uiting te laten komen, heb je een grote oppervlakte nodig. De kosten worden dan te hoog, zeker in verhouding tot wat we eraan overhouden."

De Graaf vindt de prijs/kwaliteitsverhouding op de beurzen Autoprof Hardenberg en Autoprof Gorinchem veel beter. "In Gorinchem (5 t/m 7 februari 2013, red.) gaan we volgend jaar zeker weer staan."

Stefan Vernooij, beursmanager van de AutovakRAI, zegt de afzegging te betreuren. "We vinden het erg jammer, maar hebben er begrip voor."
De beursmanager zegt niet te verwachten dat velen het voorbeeld van Rupro volgen. "Op dit moment is 65 procent van de beurs in optie of zelfs al geboekt. Dat is zeer positief. We merken wel dat de besluitvorming dit jaar langer duurt. Meer dan in het verleden wordt de knoop doorgehakt door een buitenlandse moedermaatschappij. Daarnaast staat de markt natuurlijk onder druk. Daardoor duurt het beslissingsproces ook langer. We hebben hier wel voortijdig op geanticipeerd, door de mogelijkheid te geven van standaard standbouw gebruik te maken. En discussie over de return on investment is van alle tijden."