Het is de vierde koppeling sinds de introductie, eerder dit jaar, van TopMec. Eerder kwam er al een connectie met Car-Systems, AutomaaT en Autoflex.

Van Autotaal Easy-work maken ruim negenhonderd merkonafhankelijke garagebedrijven actief gebruik. TopMec automatiseert alle bedrijfsonderdelen, van werkplaats tot showroom, van financiële en werkplaats administratie tot inkoop.  Door de koppeling met TopMec kan de garagist in Easy-work een werkorder aanmaken, deze direct op zijn tablet zien en de werkzaamheden uitvoeren. Ook kan hij indien nodig extra onderdelen voor de betreffende auto toevoegen in TopMec. Zodra de werkorder weer geopend wordt in Autotaal Easy-work zijn deze onderdelen meteen overgenomen in de werkorder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding