Equipment doet goede zaken op Autoprof Gorinchem

De equipmentsector in het algemeen en de leveranciers van remmentestbanken in het bijzonder melden goede zaken te hebben gedaan op Autoprof Gorinchem.

De herhaalde oproepen vanuit brancheorganisaties en leveranciers van de afgelopen tijd lijken hun uitwerking niet te hebben gemist. In die communicatie ging het over de ‘fatale’ datum 1 mei 2014 – wanneer voor APK2 toepassing van platen- of rollenbank verplicht wordt. "Ik heb tijdens en na afloop van de beurs gezien en gehoord dat er flink wat deals zijn gesloten", bevestigt organisator Geert Huising. "Bovendien hingen op flink wat stands kaartjes met Verkocht aan de apparatuur." Mogelijk heeft ook de afgelasting van de AutovakRAI – en daarmee een tweede mogelijkheid tot oriëntatie – een kooplustbevorderende rol gespeeld 

De slotdag van de beurs bracht gisteren 5189 mensen op de been. Daarmee komt het totaal over drie dagen op 15.626 man (dinsdag 4012, woensdag 6425).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Equipment doet goede zaken op Autoprof Gorinchem - Automobielmanagement.nl

Equipment doet goede zaken op Autoprof Gorinchem

De equipmentsector in het algemeen en de leveranciers van remmentestbanken in het bijzonder melden goede zaken te hebben gedaan op Autoprof Gorinchem.

De herhaalde oproepen vanuit brancheorganisaties en leveranciers van de afgelopen tijd lijken hun uitwerking niet te hebben gemist. In die communicatie ging het over de ‘fatale’ datum 1 mei 2014 – wanneer voor APK2 toepassing van platen- of rollenbank verplicht wordt. "Ik heb tijdens en na afloop van de beurs gezien en gehoord dat er flink wat deals zijn gesloten", bevestigt organisator Geert Huising. "Bovendien hingen op flink wat stands kaartjes met Verkocht aan de apparatuur." Mogelijk heeft ook de afgelasting van de AutovakRAI – en daarmee een tweede mogelijkheid tot oriëntatie – een kooplustbevorderende rol gespeeld 

De slotdag van de beurs bracht gisteren 5189 mensen op de been. Daarmee komt het totaal over drie dagen op 15.626 man (dinsdag 4012, woensdag 6425).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding