Interactieve hulp van Textar voor monteur

Door middel van interactieve sleutelinformatie reikt Textar, de Duitse fabrikant van remvoeringen en remblokken, de monteur de helpende hand.

Het gaat om een online dienst. De gebruiker krijgt de beschikking over onder meer gratis, stapsgewijze scholingsvideo’s en trainingen, gedetailleerde technische informatie over Textar-producten, brochures en animaties. Deze interactieve werkplaats moet niet alleen de monteur ondersteunen maar ook eventuele uitleg aan klanten bieden. Met beelden en in gewone mensentaal wordt hem of haar uitgelegd hoe remsystemen functioneren en welke fouten op de loer liggen bij ondeskundige montage.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Hoe kom ik aan die informatie,moet je dan iets downloaden ofzo?

Geplaatst door: Marjan op
Interactieve hulp van Textar voor monteur - Automobielmanagement.nl

Interactieve hulp van Textar voor monteur

Door middel van interactieve sleutelinformatie reikt Textar, de Duitse fabrikant van remvoeringen en remblokken, de monteur de helpende hand.

Het gaat om een online dienst. De gebruiker krijgt de beschikking over onder meer gratis, stapsgewijze scholingsvideo’s en trainingen, gedetailleerde technische informatie over Textar-producten, brochures en animaties. Deze interactieve werkplaats moet niet alleen de monteur ondersteunen maar ook eventuele uitleg aan klanten bieden. Met beelden en in gewone mensentaal wordt hem of haar uitgelegd hoe remsystemen functioneren en welke fouten op de loer liggen bij ondeskundige montage.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Hoe kom ik aan die informatie,moet je dan iets downloaden ofzo?

Geplaatst door: Marjan op