John van Houten salesmanager Nederland Vynckier

Bij gereedschapsleverancier Vynckier is John van Houten aangesteld als salesmanager Nederland.

In die functie wordt hij verantwoordelijk voor de gestelde commerciële doelen en resultaten van Vynckier in Nederland. Vanuit de vestiging in Delfgauw stuurt Van Houten de binnendienstmedewerker in de Nederlandse vestiging aan en de drie vertegenwoordigers in de buitendienst. Hij gaat contacten met bestaande relaties onderhouden, de  klantenportefeuille uitbouwen en technische adviezen geven aan klanten. Ten slotte, zo meldt Vynckier, is Van Houten "de eindverantwoordelijke voor het enthousiasmeren, managen en coachen van het team in Nederland."

Op dit moment komt 35 procent van Vynckier’s omzet uit Nederland. De ambitie is om dat in vijf jaar tijd te verhogen tot vijftig procent. De omzet in ons land wordt gedragen door drie sectoren, waarvan Automotive goed is voor ongeveer 33 procent. Tijdens een open dag in Hoevelaken toonde het bedrijf begin maart zijn volledige producten- en dienstenassortiment.

John van Houten salesmanager Nederland Vynckier - Automobielmanagement.nl

John van Houten salesmanager Nederland Vynckier

Bij gereedschapsleverancier Vynckier is John van Houten aangesteld als salesmanager Nederland.

In die functie wordt hij verantwoordelijk voor de gestelde commerciële doelen en resultaten van Vynckier in Nederland. Vanuit de vestiging in Delfgauw stuurt Van Houten de binnendienstmedewerker in de Nederlandse vestiging aan en de drie vertegenwoordigers in de buitendienst. Hij gaat contacten met bestaande relaties onderhouden, de  klantenportefeuille uitbouwen en technische adviezen geven aan klanten. Ten slotte, zo meldt Vynckier, is Van Houten "de eindverantwoordelijke voor het enthousiasmeren, managen en coachen van het team in Nederland."

Op dit moment komt 35 procent van Vynckier’s omzet uit Nederland. De ambitie is om dat in vijf jaar tijd te verhogen tot vijftig procent. De omzet in ons land wordt gedragen door drie sectoren, waarvan Automotive goed is voor ongeveer 33 procent. Tijdens een open dag in Hoevelaken toonde het bedrijf begin maart zijn volledige producten- en dienstenassortiment.