BCF Tools en Riwax gaan samenwerken

BCF Tools BV en Riwax Nederland slaan per 1 oktober de handen ineen.

Doel is de marktpositie voor beide organisaties te versterken in de regio Hoekse Waard en Zeeland.

Riwax levert producten voor car care, BCF Tools gereedschap en werkplaatsoplossingen van  Snap-On. Ondernemer Dave de Kruyff van BCF Tools nam het initiatief om in zijn regio, als aanvulling op zijn eigen assortiment, de Riwax-producten te verkopen. Een oriënterend gesprek eerder dit jaar heeft geleid tot de nu aangekondigde samenwerking. Daarbij speelde mee dat voormalig Riwax-werknemer Rob Broek de producten kende.

BCF Tools en Riwax gaan samenwerken - Automobielmanagement.nl

BCF Tools en Riwax gaan samenwerken

BCF Tools BV en Riwax Nederland slaan per 1 oktober de handen ineen.

Doel is de marktpositie voor beide organisaties te versterken in de regio Hoekse Waard en Zeeland.

Riwax levert producten voor car care, BCF Tools gereedschap en werkplaatsoplossingen van  Snap-On. Ondernemer Dave de Kruyff van BCF Tools nam het initiatief om in zijn regio, als aanvulling op zijn eigen assortiment, de Riwax-producten te verkopen. Een oriënterend gesprek eerder dit jaar heeft geleid tot de nu aangekondigde samenwerking. Daarbij speelde mee dat voormalig Riwax-werknemer Rob Broek de producten kende.