De komende tijd zal Bernard de Graaf, directeur Rupro Beheer Automotive, de directie voeren over Amtech. Verder wordt een "efficiencyverbetering" doorgevoerd. Nederland zal in drie regio’s verdeeld worden, waar Jop Wiertz, Martin Bos en Joop van Goethem het gehele productenpalet van Amtech onder de aandacht gaan brengen. Een kleiner verzorgingsgebied met een breed leveringsprogramma moet leiden tot optimaler gebruik van klantenbezoeken. Naast de nieuwe rol voor Brouwer zullen Sip Meijer en Ferry van den Boom het ‘Special Automotive Tools Team’ vormen.  Zij gaan de regio’s ondersteunen op het gebied van diagnose. Ook zal het duo zich bezighouden met de verkoop van Texa-diagnoseapparatuur voor de Rupro-bedrijven Explora en Rema Tip Top.

Het hoofkantoor van Amtech in Almere gaat op korte termijn dicht en verhuist naar het reeds bestaande pand in Raalte. Hier zal de verkoopbinnendienst de klanten te woord staan. De TD activiteiten zullen door E.S.T. uitgevoerd gaan worden via een eigen Amtech key account planner.