Toen kwamen 594 mensen méér naar de Evenementenhal, wat procentueel een kleine krimp is. Niettemin is organisator Geert Huising goed te spreken over de belangstelling, Met 6001 vakbezoekers was gisteren de slotdag de drukste van de drie (dinsdag: 4032, woensdag: 5856).

Het vorig jaar geïntroduceerde systeem van voorregistratie, om de kwaliteit van de bezoekers te garanderen, verloopt volgens Huising vlekkeloos. "We hebben hooguit tien telefoontjes gehad van mensen die er niet uitkwamen, meestal vanwege de koppeling met hun KvK-nummer. Is allemaal opgelost."

De eerstkomende uitvoering van de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs is die in Venray. De beursdagen zijn 3,4 en 5 december. Op die slotdag zijn er overigens aangepaste openingstijden, in verband met pakjesavond: niet van 15.00 tot 22.00 uur, maar van 10.00 tot 17.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding