Van de toeloop was 25 procent niet-Frans, iets minder dan de dertig procent in 2011. Overigens repte de officiële beursdocumentatie van 125 duizend bezoekers. 

De organisatie meldt ruim dertienhonderd deelnemers binnen te hebben gehad. Haar doelstelling om meer business te genereren kreeg gestalte via de 230 vooraf gemaakte afspraken tussen internationale inkopers en opdrachtgevers. Meer dan driehonderd journalisten uit binnen- en buitenland berichtten over het evenement.

Editie 2013 viel verder op door de sterke toename van aanwezige reparateurs en onderhoudsprofessionals. Op het gebied van productdemonstraties, zelf uitproberen en entertainment op de stand viel er volgens de organisatie het nodige te beleven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding