Fuchs Workshop Equipment importeur Fuchs-producten

De producten van de Duitse fabrikant Fuchs worden voortaan geleverd door Fuchs Workshop Equipment.

De nieuwe onderneming staat vanaf 1 april a.s. onder leiding van directeur Bas Suurenbroek. Ze presenteert de productlijnen deze week in de Evenementenhal Hardenberg tijdens de beurs Transport Compleet (standnummer 125).

Fuchs levert stempelhefbruggen, hydraulische wielgreepliften, put- of kuilkrikken en versnellingsbak-heffers voor vrachtauto’s en ander zwaar rollend materieel. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk. Circa zeventig procent van de in ons land gebruikte stempelhefbruggen voor trucks zou afkomstig zijn van Fuchs. De producten van het merk worden al meer dan 35 jaar op de Nederlandse markt gevoerd. Sinds 2002 gebeurde dat door Explora, maar vanaf volgende maand is Fuchs Workshop Equipment de nieuwe, exclusieve importeur. Het bedrijf opereert vanuit Leersum en is geen dochter van Fuchs. Wel is de Duitse fabrikant mede-eigenaar van de Nederlandse organisatie.

Bas Suurenbroek werkte tot mei 2013 bij Explora. Ook accountmanager Erick van de Kamp, die beschikt over vijftien jaar ervaring met het merk, was daar voorheen in dienst. Het team wordt gecompleteerd door servicemanager Peter de Jonge.

De beurs in Hardenberg fungeert deze week als aftrap voor de nieuwe importeur. Het leeuwendeel van de Fuchs-productrange is bestemd voor truck & bus. Suurenbroek verwacht echter de komende maanden overeenkomsten te gaan sluiten met leveranciers van automotive equipment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fuchs Workshop Equipment importeur Fuchs-producten - Automobielmanagement.nl

Fuchs Workshop Equipment importeur Fuchs-producten

De producten van de Duitse fabrikant Fuchs worden voortaan geleverd door Fuchs Workshop Equipment.

De nieuwe onderneming staat vanaf 1 april a.s. onder leiding van directeur Bas Suurenbroek. Ze presenteert de productlijnen deze week in de Evenementenhal Hardenberg tijdens de beurs Transport Compleet (standnummer 125).

Fuchs levert stempelhefbruggen, hydraulische wielgreepliften, put- of kuilkrikken en versnellingsbak-heffers voor vrachtauto’s en ander zwaar rollend materieel. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk. Circa zeventig procent van de in ons land gebruikte stempelhefbruggen voor trucks zou afkomstig zijn van Fuchs. De producten van het merk worden al meer dan 35 jaar op de Nederlandse markt gevoerd. Sinds 2002 gebeurde dat door Explora, maar vanaf volgende maand is Fuchs Workshop Equipment de nieuwe, exclusieve importeur. Het bedrijf opereert vanuit Leersum en is geen dochter van Fuchs. Wel is de Duitse fabrikant mede-eigenaar van de Nederlandse organisatie.

Bas Suurenbroek werkte tot mei 2013 bij Explora. Ook accountmanager Erick van de Kamp, die beschikt over vijftien jaar ervaring met het merk, was daar voorheen in dienst. Het team wordt gecompleteerd door servicemanager Peter de Jonge.

De beurs in Hardenberg fungeert deze week als aftrap voor de nieuwe importeur. Het leeuwendeel van de Fuchs-productrange is bestemd voor truck & bus. Suurenbroek verwacht echter de komende maanden overeenkomsten te gaan sluiten met leveranciers van automotive equipment.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding