Midtronics Europe begint eigen vacaturesite

Omdat het bedrijf regelmatig op zoek is naar gekwalificeerde medewerkers, lanceert Midtronics Europe een eigen website voor vacatures: www.werkenbijmidtronics.nl.

Verschillende medewerkers vertellen op de nieuwe website wat ze zo aanspreekt in het bedrijf. Midtronics is actief in heel Europa en is een Amerikaans bedrijf met een corporate website. "We zoeken regelmatig naar mensen", zegt marketing coördinator Clemens Streng. "Maar omdat we in Nederland naar mensen zoeken, vonden we dat een aparte website een beter beeld geeft van wie we zijn bij Midtronics BV in Houten."

Midtronics ontwikkelt en levert apparatuur voor het onderhoud van accu’s. Vanuit de Europese vestiging in Houten wordt met hulp van lokale distributeurs en servicepartners het EMEA-gebied bediend: Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Midtronics Europe begint eigen vacaturesite - Automobielmanagement.nl

Midtronics Europe begint eigen vacaturesite

Omdat het bedrijf regelmatig op zoek is naar gekwalificeerde medewerkers, lanceert Midtronics Europe een eigen website voor vacatures: www.werkenbijmidtronics.nl.

Verschillende medewerkers vertellen op de nieuwe website wat ze zo aanspreekt in het bedrijf. Midtronics is actief in heel Europa en is een Amerikaans bedrijf met een corporate website. "We zoeken regelmatig naar mensen", zegt marketing coördinator Clemens Streng. "Maar omdat we in Nederland naar mensen zoeken, vonden we dat een aparte website een beter beeld geeft van wie we zijn bij Midtronics BV in Houten."

Midtronics ontwikkelt en levert apparatuur voor het onderhoud van accu’s. Vanuit de Europese vestiging in Houten wordt met hulp van lokale distributeurs en servicepartners het EMEA-gebied bediend: Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding