Valeo start zomer met nieuwe airco vulstations

De zomer staat voor de deur. Reden voor fabrikant Valeo de ClimFill Airco vulstations te vernieuwen met de ClimFill Easy, ClimFill Pro en de ClimFill Maxi.

Niet alleen hebben de machines een nieuwe naam, maar ook een nieuw uiterlijk. Ook de werking van de machines is, volgens de fabrikant flink verbeterd en vervangen dan ook de oude serie.

Zowel de ClimFill Easy, Pro als de Maxi zijn volledig automatisch, inclusief olieweging. De machines bevatten een automatische lekdetectie functie, Autodata voertuigdatabase en een geïntegreerde printer. De tank van de machines kan tot zeventig procent gevuld worden. In tegenstelling tot andere machines, die vaak vijftig procent halen.

De ClimFill Easy is het instapmodel en bevat naast de standaard uitrusting een tankinhoud van 10 kg, een vacuümpomp welke 50 l/min verwerkt en een serviceslang van drie meter.

De Pro van de ClimFill serie bevat een tankinhoud van 18 kg, een vacuümpomp van 100 l/min en een serviceslang van 4,5 meter. Daarnaast bevat de ClimFill Pro de ClimFill Lock, een gepatenteerde koppeling die verlies van koudemiddel voorkomt. Tevens is deze machine klaar voor HFO-1234yf.

De ClimFill Maxi is de grootste en meest uitgebreide van de serie van drie. De Maxi bevat een tankinhoud van 32 kg, een vacuümpomp 167 l/min en een serviceslang van 4,5 meter. Daarnaast bevat de machine ook de ClimFill Lock en een grafisch kleuren aanraakscherm.

Valeo start zomer met nieuwe airco vulstations - Automobielmanagement.nl

Valeo start zomer met nieuwe airco vulstations

De zomer staat voor de deur. Reden voor fabrikant Valeo de ClimFill Airco vulstations te vernieuwen met de ClimFill Easy, ClimFill Pro en de ClimFill Maxi.

Niet alleen hebben de machines een nieuwe naam, maar ook een nieuw uiterlijk. Ook de werking van de machines is, volgens de fabrikant flink verbeterd en vervangen dan ook de oude serie.

Zowel de ClimFill Easy, Pro als de Maxi zijn volledig automatisch, inclusief olieweging. De machines bevatten een automatische lekdetectie functie, Autodata voertuigdatabase en een geïntegreerde printer. De tank van de machines kan tot zeventig procent gevuld worden. In tegenstelling tot andere machines, die vaak vijftig procent halen.

De ClimFill Easy is het instapmodel en bevat naast de standaard uitrusting een tankinhoud van 10 kg, een vacuümpomp welke 50 l/min verwerkt en een serviceslang van drie meter.

De Pro van de ClimFill serie bevat een tankinhoud van 18 kg, een vacuümpomp van 100 l/min en een serviceslang van 4,5 meter. Daarnaast bevat de ClimFill Pro de ClimFill Lock, een gepatenteerde koppeling die verlies van koudemiddel voorkomt. Tevens is deze machine klaar voor HFO-1234yf.

De ClimFill Maxi is de grootste en meest uitgebreide van de serie van drie. De Maxi bevat een tankinhoud van 32 kg, een vacuümpomp 167 l/min en een serviceslang van 4,5 meter. Daarnaast bevat de machine ook de ClimFill Lock en een grafisch kleuren aanraakscherm.